úterý 6. října 2015

Strikani plastu

Strikani plastu

Tyto auta vykoupíme a nabídneme vám odměnu 5– 60. Naše firma, se specializuje na záruční i pozáruční opravy vozidel , opravy karoserie. Lakovna pro přípravu vozidel – 2m 2. Likvidace vozidel , Brno Královo Pole, odtah vozidel ,Jihomoravský kraj,likvidace auta - ekologická likvidace autovraků a výkup aut po celé ČR a odtahová služba. Prodej a výkup havarovaných a ojetých vozidel za hotové.


Strikani plastu

Podívejte se na výhodnou nabídku společnosti Eurovrak s. Firma provozuje také spolehlivou odtahovou službu. Plně vybavená lakovna a také naše základna se nachází v Brně-Tuřany. Odtah vozidel provádíme ve všech . Avima Brno - Náhradní díly Iveco - autobaterie, brzdové destičky, tlumiče, . AutoVýkup BRNO všech značek - Auto výkup, motorek, přívěsů, Výkup auta, skútru, Autovýkup, Likvidace aut, Výkup aut. Popis: nejlevnější odtah a ekologická likvidace autovraků ZDARMA - včetně. Zdarma - ekologická likvidace aut ZDARMA včetně odtahu ZDARMA.


Jsme Vám k dispozici hodin denně, nonstop provozní doba, kdykoliv potřebujete naše profesionální služby v oblasti odtah vozidla. Jsme mladá perspektivní firma, která se specializuje na odtah vozidel. Autoservis Brno - jsme smluvní opravnou pojišťovny ALLIANZ. My jsme opravdu k dispozici h. Nabízíme odtah nepojízdných, bouraných os.


Odtahová a silniční služba - nonstop. Specialitou naší odtahové služby je. V Brně zvítězil zdravý rozum a ohleduplnost. Brněnští radní zrušili odtah vozidel , které zůstaly zaparkované v místě, kde probíhá blokové čištění . Brno - Místo odstavného parkoviště najdou od letoška řidiči, kteří nerespektovali.


Pro Brno a okolí do km provádíme odtah vozů, autovraků k ekologické likvidaci ZDARMA. U nás je odtah vozu zdarma a přijedeme v předem dohodnutém . Protokol o ekologické likvidaci vozidla. Ekologická likvidace vozidel a autovraků Brno. Jsme non-stop silniční, vyprošťovací a odtahová služba osobních i nákladních vozidel.


Půjčovna přívěsů a přívěsních vozíků. Autorizovaná čerpací stanice LPG firmy Flaga v Brně na Olomoucké 15. Naše non-stop odtahová služba nabízí odtah vozidel včetně posádky odkudkoli, kamkoli.


EKOLOGICKÁ LIKVIDACE VOZIDEL , NÁHRADNÍ VOZIDLO. NONSTOP asistenční služba. Při blokovém čištění už Brno nebude odtahovat auta.


Poskytujeme asistenční služby, odtah vozidel , zajištění odtahu kamionů a autobusů. Ta kvůli tomu nakoupí osm nových odtahových vozidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...