pátek 9. října 2015

Pistala do vyfuku

Je to klasická píšťala, která se umístí do konce výfuku a při přidání plynu zapíská. Píšťala do koncovky výfuku. V nabídce jsou v různých . Určeno pro výfuky s vnitřním průměrem – mm. Velikost XL (Extra large whistler). Your browser does not currently recognize any of the video.


Universal Fitments for most oem Muffler Tips, Best result on tail piper diameter less than 2. Click here to visit our frequently. Imitace zvuku turbo motorů. Pro výfuky s vnitřním průměrem – 43mm. Turbo píšťalka do výfuku.


Tuning a autodoplňky pro všechny typy vozů. Toto vůbec nezní jako turbo! Výběr správné koncovky také záleží na průměru výfuku.


Existují různé velikosti píšťal výfuku . Při montáži do koncovky výfuku píská při přidání plynu a při montáži . Nemá někdo píšťalu do výfuku, která má imitovat zvuk turba? Jaké jsou s tím zkušenosti? Pistala do vyfuku najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Plyny, ktoré z výfuku vychádzajú, následne tlačia na píšťalu a tá vydáva zvuk typický pre turbomotory. Najvýraznejší zvuk bude píšťala vytvárať . Skladem Běžně do hodin. Chladič bez rámu DAF XT 12. PÍŠŤALA NA VÝFUK TURBO ROAR MAKER.


Pistala do vyfuku

Blow Off Valve, sanie, vyfuky. Zvuk se „vyrábí prostřednictvím mikrofonů ukrytých u výfuku ,. Přidejte k tomu práskání do výfuku při sebemenším povolení nohy na . Reklama: Tlumič - píšťala do výfuku Stadion S22. Naše firma je oficiálním . Koncovka výfuku mm chromovaná. Lada Vaz Žiguli - nepoužité těsnění k . Mimo jiné to při zavření plynu šíleně střílí do výfuku.


K ukladanie nastavení a správnemu fungovaniu využívame súbory cookies. Používaním webu s ich používaním súhlasíte. Vaše cena ‎: ‎26Kč 21Kč bez DPH.


Zdravím,chci se zeptat zda nevíke kde to sehnat,je to prej naka pištalka ktera se dava do saní nebo do vyfuku. A napodobuje to zvuk turba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...