úterý 6. října 2015

Ski servis plzen

Ski servis plzen

Nejmodernější stroj v ČR. Plzeň - Tylova (Dům sportu). Od základního až po závodní servis. Půjčovna zimního vybavení a ski servis.


Ruční servis sjezdových lyží, snowboardů a běžek. Broušení, strukturování, mazání a opravy skluznice. Montáž a seřízení vázání.


Rodinná firma s dlouholetou tradicí v Plzni zabývající se prodejem a kvalitním servisem zimního vybavení. Nabízíme i individuální výuku lyžování. Před lyžováním nezapoměňte provést kvalitní servis lyží . V nabídce půjčovny našeho ski. Poskytujeme kompletní servis sjezdových lyží, běžeckých lyží a snowboardů. Regular ski or snow waxing allows you to take full advantage of your sport practice.


Ski servis plzen

Zimní speciálka v Plzni Odborné poradenství při výběru šité na míru. V našem servisu provádíme montáže vázání sjezdových i běžeckých lyží, seřizování vázání, broušení hran a . Adresa, Těšínská (2metrů přes trávník pod samoškou BILLA). Vyplétání tenisových, squashových raket.


Praha - servis lyží online. Prodej nové lyžařské výzbroje a výkup. Při objednávce servisu na dopoledne ušetříte z ceny. Eshop pro lyže, boty, snowboardy. Objednávejte také v Plzni na skiplzen.


Ski servis plzen

Nejvetší nabídka použitých lyží v České republice. Profesionální servis lyží a snowboardů. Co byste měli udělat, než se vydáte lyžovat? Milovníci lyžování si už jistě nenechali ujít . Ski servisu Profi v Plzni. CZ na téma lyzarsky servis v Plzni.


SKIMAX STORE - luxusní lyžařské oblečení a lyže od světových značek. SKIMAX to jsou lyžařské speciality a profesionální servis. Jsme celkově spokojeni, rychlá domluva i rychlé vyřízení, tuto službu využíváme již několik let. Upozornit na nabídky tohoto podniku. Jakožto vášnivý lyžař se snažím zimu využít naplno.


SERVIS LYŽÍ běžek a snowboardů od 29-. Pokud mám tedy v zimní sezoně trochu času, vyjíždím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...