pondělí 5. října 2015

Evidenční kontrola brno

Evidenční kontrola brno

Stanice technické kontroly vozidel v Brně. Opakovaná evidenční kontrola , 45– Kč. Protokol o evidenční kontrole vozidla. Pravidelná technická prohlídka vozidla s . Naše stanice je jednou z největších stanic technické kontroly v ČR s více jak desetiletou zkušeností.


Kontroly vozidel provádíme na dvou osobních a jedné . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba STK BRNO , s. Nabízíme evidenční kontroly a pravidelné i opakované prohlídky. Provozování stanice technické kontroly a měření emisí. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Nabízí kompletní služby stanice technické kontroly.


POTŘEBUJETE EVIDENČNÍ KONTROLU , NEBO PŘIHLÁŠENÍ VOZIDLA ZE. Technické prohlídky a evidenční kontroly silničních vozidel. Evidenční kontrolu je nutné absolvovat před přihlášením ojetého vozidla do evidence, tj. Za účelem evidenční kontroly je možné navštívit jakoukoliv STK. Technická kontrola může proběhnout až poté, co si necháte změřit emise svého.


STK Detecha provádí technické kontroly, měření emisí, evidenční kontroly a spoustu dalších služeb s tím spojené. STK, emise, evidenční kontroly. Ušetříme vám čas a zajistíme bezproblémové vyřízení povinných formalit spojených s koupí i provozem vozidla. Rezervujte si termín pro kontrolu vašeho vozu - čas je pouze informativní z důvodu různé časové pracnosti měření emisí a technické prohlídky. S sebou potřebujete mít občanský a velký technický průkaz a přijeďte autem, . Brno -venkov, Jihomoravský kraj.


Prozatímní zásady pro činnost stanic technických kontrol. Prohlídka vozidla a odstranění případných závad před technickou kontrolou jsou zpoplatněny dle platného ceníku. Naši odborníci provedou na Vašem voze. Vyřízení přepisu vozidla v Brně - značek na přání a značek na celý život. Motoristé stále častěji nechávají vyřízení kontroly na servisu.


Evidenční kontrola brno

Vynález studenta z Brna odhalí auto v protisměru a varuje ostatní. Traktorové přívěsy a návěsy. Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových. Nahrazuje TK evidenční kontrolu při přihlašování motocyklu ? Dovozy vozidel ze zahraničí, přestavby vozidel. Informace o způsobu a rozsahu technických prohlídek prováděných na STK na stránce . Měření emisí osobních i nákladních vozidel.


Odbor majetkový a kontroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...