čtvrtek 15. října 2015

Clona na čelní sklo

Univerzální clona na přední sklo v létě proti slunečnímu záření, v zimě proti vzniku námrazy. V zimě zabraňují clony tvorbě námrazy na čelním skle. V létě clony chrání interiér před přímým slunečním zářením.


Zpomaluje se proces blednutí interiéru a . Clona na přední okno s vrstvou hliníku.

V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě brání. Venkovní clona na čelní sklo auta proti námraze a slunci o . Velká clona na přední okno s hliníkovou vrstvou o rozměru 2x. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na předním skle můžete ochránit clonu jejím uchycením do předních dveří za zajišťovací oka.

Hledáte celni clona na sklo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Sluneční clona je určena k použití na přední, nebo zadní okno stojícího automobilu. ALU 1x 70cm, s vrstvou hliníku, lichoběžníkový tvar. Odráží sluneční paprsky dopadající na clonu. Dokonale omezí zvyšování teploty ve voze.


SHERON sluneční clona na přední sklo. Při použití clony je interiér . Pro snadné uskladnění lze clonu snadno srolovat a sepnout . Při zakrytí čelního skla sluneční clonou se ve voze za horkých dnů udrží nižší teplota. Stav produktu: Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ.


Nové zboží, pouze v náhradním obalu. Každou zimu pravidelně dennodenně řešíte problém se zamrzlým čelním sklem. Ráno musíte vstávat o něco dříve, abyste stihli celé sklo oškrábat a pokud do . Ochranná clona díky hliníkové fólii odráží sluneční.


Zimní clona na čelní sklo ALU 175x90cm.

Po použití lze clonu snadno složit a uskladnit. Compass clona sluneční na čelní sklo alu 1x 60cm. Tuto clonu ocení zajisté všichni řidiči. CMI hliníková clona na čelní okno poskytuje ideální ochranu před slunečními paprsky a. Clonu lze jednoduše a rychle umístit na vnitřní straně čelního skla.


SLUNEČNÍ CLONA NA ČELNÍ SKLO 180X85CM. Také ztrácíte čas čekáním než se vaše auto za parných letních dnů vychladí ? ALU sluneční clonu jednoduše přichytíte zevnitř nebo zvenku auta na čelní sklo ,. Díky všitým válečkům v chlopních je prakticky nemožné clonu ze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...