pondělí 5. října 2015

Mytí oken zlín

Provádíme mytí oken včetně rámů a parapetů, mytí prosklených fasá výloh, čištění žaluzií a rolet. Okna umyjeme rychle a levně. Mytí oken a čištění žaluzií ve Zlíně a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ÚKLIDOVKA- ZLÍN.


Vyberte si prověřenou paní na mytí oken z města Zlín Příluky, bez úklidové firmy. Provádíme na zlínsku úklidové práce, čištění koberců, čalounění, kůže, interiéru aut, mytí oken , výloh, úklid domácností, bytů, firem, kanceláří.

Na objednávku provádíme úklidové práce jako extrakční čištění koberců, mytí oken a výloh. Rovněž provádíme úklidy staveb, úklidy před kolaudací či úklidy po. Nabízíme čištění koberců, čalounění a mytí oken. Na výběr máte paní na. Bez problému utřu prach, vytřu podlahy, povysávám,umyju okna nebo auto.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Najděte dodavatele pro téma mytí oken. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


V případě potřeby využíváme výškové plošiny.

Na mytí oken a čištění markýz Zlín se úklidová firma A . Cena: Dohodou, Lokalita: Zlín. Provádíme také čištění koberců, voskování podlah, mytí oken a výloh. Strojové čištění podlah, úklidy staveb a po malířích. Vždy najdete pouze kvalitní produkty. Popis a parametry naleznete po kliknutí na produkt.


Nově nabízíme výškové mytí oken a fasád. Dopravní společnost Zlín - Otrokovice. Kompletní mytí oken a žaluzií. Jednorázové generální a pravidelné úklidy, čištění koberců , sedaček, matrací, interiérů aut. Termíny úklidové firmy, úkli čištění koberů a sedaček, mytí oken , atd.


Praha, Brno, Olomouc, Prostějov, Zlín a další města ČR. Zkušená a velmi kvalitní úklidová firma A SERVIS LIPKA, s. Před pár týdny jsme se s ženou rozhodli trošku přikrášlit náš nový dům. Koupili jsme ho teprve nedávno.


Jak už to tak však bývá, . Všechny naše úklidové služby provádíme dle přání . Původně sloužil k mytí všech oken mrakodrapu, s pracovním nářadím se však do něj vejde jen jeden člověk a práce z něj tak postupuje příliš . Zlín je úklidovou firmou nabízející např.

Vyzkoušejte naše služby a zavolejte nám. Provádíme ruční mytí a čištění interiérů aut pomocí nanotechnologie, dezinfekci,. Prodej drobné úklidové techniky - okenní stěrky, kbelíky a další úklidové pomůcky pro mytí oken.


Výškové práce Zlín , nátěry střech, čištění fasá opravy komínů, opravy panelových spár, průmyslové čištění, rizikové kácení stromů, mytí oken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...