středa 7. října 2015

Pneu kroměříž

Tato diplomová práce se zabývá vizualizací vstřikování paliva do sacího potrubí pro výzkum zážehových motorů. V první části práce je provedena rešerše . Systém vstřikování paliva. Zákonná opatření stanoví hraniční hodnoty emisí odpařeného paliva. Jak již bylo uvedeno v úvodní kapitole, přímé vstřikování paliva není žádnou novinkou, . Komplexní sada adaptérů, propojek, hadic a dalších komponentů pro kontrolu a testování systému vstřikování paliva u benzínových motorů automobilů Opel, .

Těsnící kroužky vnější pro vstřikování paliva 8ks. Outer injector seals 8pcs. U systému přímého vstřikování paliva je benzin vstřikován přímo do spalovacího prostoru. Přímé vstřikování benzinu GDI (Gasoline Direct Injection) představila . Výhody : - snížení škodlivin ve výfukových plynech.


Vstřikování paliva u zážehového motoru. U tohoto způsobu přípravy směsi paliva a vzduchu se vstřikuje palivo do . Podle umístění vstřikovacích ventilů přímé – palivo je vstřikováno přímo do spal prostoru nepřímé - palivo je vstřikováno do sacího potrubí.

Jakub Hnát: Jak vstřikování paliva ovlivňuje provozuschopnost auta. Momentálně jsem řešil výběr ideálního auta, které by . Zkratka MPI (Multi Point Injection) označuje atmosférické benzínové motory s vícebodovým vstřikováním paliva. Znamená to tedy, že palivo se . V předchozí části našeho seriálu jsme vám vyprávěli příběh vstřikování paliva od jeho vynálezu a počátků v průmyslových aplikacích až po . Charakteristika: - Typ: souprava k diagnostice vstřikování paliva. Přístroj pro měření tlaku paliva vstřikování Common Rail Leitenberger CRP 02. Komponenty vstřikování paliva u benzínových motorů.


Rozpis hlavních částí vstřikovací soustavy zážehových motrů . Pojem „common rail“ (společná lišta) znamená, že pro vstřikování paliva se . Autodíl čerpadlo pro vstřikování paliva - vstřikovač od výrobce náhradních dílů VDO. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Volvo Car Group představuje unikátní technologii vstřikování paliva. Motory VW Polo mají rozdílné vstřikování paliva , zaleží však jaký model vlastníte a jaké je roku výroby anebo zda se jedná o motor zážehový (benzinový) anebo . Požadavky současných systémů vstřikování u vznětových motorů na paliva a motorové oleje. Vedoucí bakalářské práce:. S pojmem předvstřik se setkáte u vznětových motorů.


Jedná se o vstříknutí zanedbatelného množství paliva ještě před hlavním vstřikem.

Budowa układów od pierwszych generacji po najnowsze. Omówienie układu zasilania paliwem po stronie niskociśnieniowej i . Czech-English dictionary.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...