čtvrtek 8. října 2015

Ecu jednotka

Test klimatizace (preventivní kontrola funkčnosti), 1Kč. Chladivo R134a ( cena za g). SERVIS – naplnění chladiva: 60- Kč s . Kč bez DPH, naše cena 8Kč bez DPH!


Provádíme základní servis a dezinfekci klimatizací.

Dále se pak doplácí potřebné chladivo, 5- Kč za 1g chladiva. Jak probíhá plnění klimatizace ? Správně fungující autoklimatizace přispívá ke komfortu a pohodlí řidiče a ostatních členů . Kdy jste nechávali poprvé servisovat (doplňovat) klimatizaci ? AKTUÁLNÍ CENY PRACÍ NAJDETE V KATEGORII CENÍK. Plnění klimatizace Ostrava . Dezinfekce klimatizace 19-.

Ceník plnění , servisu, čištění a dezinfekce vaší autoklimatizace ve. Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace a test těsnosti. V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění , dezinfekci a čištění.


Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se . Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž. Podívejte se na modelový rozpočet ceny plnění klimatizace. V servisu nebo svépomocí?


PLNÍME KLIMATIZACE NEJLEVNĚJI ! Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč. Servis a plnění klimatizací. Pravidelná údržba klimatizace v autě Vám ušetří zdraví a peníze za opravy v případě poruchy. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 49-Kč s DPH. Komplexní servis autoklimatizace.


Akce-na plnění klimatizace. U nás nemáme žádné absurdní poplatky, za připojení stroje na plnění klimatizace. Odsátí, základní tlaková zkouška, regenerace, naplnění - R134a, 50-, 50-, 50-.

Novinka - čištění, plnění a dezinfekce klimatizací osobních,. Cena chladiva dle ceníku. Naplnění náplně klimatizace včetně doplnění chybějícího množství. Klimatizace v autě je živnou půdou pro nejrůznější viry, bakterie, roztoče,.


Opravujeme hliníkové trubky systému klimatizace či hadice za přijatelné ceny. Opravy autoklimatizací jsou v dnešní době jednou z našich hlavních činností, . Kontrola naplnění klimatizace - změříme množství náplně chladícího média v okruhu klimatizace. Na případné doplnění chladiva . U nás provádíme revize, odborný servis klimatizace, opravy okruhu autoklimatizace a plnění klimatizace ekologickou náplní R134a.


Orientační ceny Klima servisu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...