pátek 23. října 2015

Olej motul 5100 10w40

SICO stříkací pistole na podvozky a dutiny (UBS) je určena k nanášaní. Stiekacia pištoľ na dutiny na ochranu podvozkov a striekanie dutín. Vyberajte si Ústne sprchy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


ABAC SG990-Tnáhradní tryska 8mm pro stříkací pistole SG990H, . Samostatná hadička k pistoli na dutiny.

PISTOLE UBS s hadičkou na dutiny. SICO striekacia pištoľ na podvozky a dutiny (UBS) je určená na nanášanie. Nádobka na barvu pro stříkací pistoli HVLP PRO. Tryska mm pro HVLP PRO. Stříkací pistole UHP PRO na podvozky a dutiny automobilů.


ROBLINER dvojsložkový nástřik na korby dodávek, pickupů a nákladních automobilů ROBERLO 6ml. Součástí balení je aplikační tryska s trubičkou.

Ochranný vosk na dutiny 4ml DEN BRAVEN. Doma vyrobené aplikátory na spodky a dutiny automobilů. Pracují při barech, proto je potřeba, aby. AUTOvKELLY Ak vám na aute záleží viac než bežnému konzumentovi.


Dutiny dělám buď ohřátym trafoolejem. Aerosolový rozprašovač a tryska na dutiny zajišťují pokrytí jemné a rovnoměrné nanesení produktu (např. podvozek vozidla) a následně i vynikající vzhled. Sprej na dutiny je přípravek na bázi rozpouštědel určený pro ochranu dutin.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V létě hodlám prolít dutiny. Pistole na dutiny Bamax 670B. Ať se snažím jak chci, nenašel jsem nikde na internetu někoho, kdo by prodával trysky na stříkání dutin.


Profesionální, spirálová tryska pro hadici na stříkání dutin automobilů. Táto tryska postrekuje všetko dookola súvislým popraškom. Vhodné pre HV aplikačné zariadenie s rýchlou adaptáciou:.

Na obrázku je tryska vyobrazena. Psal jsem do obchodu, ale neodpověděli. Dnes mi přišel balík, bral jsem na vyzkoušení (Pitris chválí). Hadice na nástřik dutin délky 5mm.


Použití: Vhodná na stříkání dutin karosérií a spodků . Sonda na dutiny zahnutého tvaru . Garant-K DOBRÝ DEN, VÍTEJTE V NAŠÍ AUKCI: Předmětem této AUKCE je: Náhradní hadička pro stříkací pistole na spodky a dutiny. Vstřikovací forma má chladící (temperační) dutiny , kde je hadicemi přivedena . Jde o užitečného pomocníka pro zlepšení zdraví ústní dutiny i celého organismu. Koncová tryska pro venkovní nástřiky . Hliníkové tělo-tlakově odlité.


Samocentrovací chrom molybdenové ocelová tryska. Tavenina vstupuje do dutiny přes vtokové ústí, které může být řešeno několika způsoby dle. Ve formě na ni dosedá tryska stroje, která je vystředěna středícím.


Cena včetně DPH (od): 16Kč. Výrobce: ( Manufacturer ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...