pátek 23. října 2015

Antikorozní nástřik podvozku

Antikorozní ochrana se za posledních třicet let výrazně zlepšila, . Antikoroze Trendl Vám nabízí profesionální ošetření podvozku karoserie a dutin. Důvodů proč provést nástřik podvozku antikorozním přípravkem Würth je hned několik. Tím prvním je především to že se díky tomuto ošetření velmi rapidně . Nabízíme vám profesionální ošetření podvozku karoserie vašeho vozu a ošetření dutin.


Unsubscribe from Daniel Priesečan?

Doporučené a nejprodávanější produkty. Nástřik podvozku provádíme již řadu let a máme mnoho zkušeností. Koroze trápí celou řadu vozů. Kromě toho, že je nevzhledná, ničí i samotný vůz.


Předcházet korozi je možné mnoha způsoby. Nejčastěji se setkáme s . Provádíme vysoce kvalitní nástřiky podvozku a dutin. Pokud máte také zajem o nástřik podvozku a dutin .

Kompletní antikorozní nástřik a ochrana dutin osobních vozidel, SUV a dodávek před korozí. Vozidla s podvozkovym ramem např. Dinitrol ML antikorozní ochrana dutin 1L. Cena 24Kč s DPH 295. Mytí vozidel, antikorozní ochrana Mytí vozidel používání moderní ekologické chemie.


Autoklempířství, pneuservis, ochrana podvozku a drobné opravy starších vozidel. Nástřik provádíme antikorozním přípravkem REZISTIN ML je možné použití . Tato práce zahrnuje: demontáž krytů . Nabízím vám ošetření podvozku, karoserie a dutin vašeho vozu značkovými přípravky s praxí více jak 25let. Nástřiky podvozku a dutin automobilů proti korozi. Tento nástřik doporučujeme u nových vozidel a vozidel která prošla karosářskou úpravou. Tento antikorózní nástřik podvozku a karoserie je vhodné provádět od . Zkorodovaná místa ručně dočistíme a ošetříme antikorozním nátěrem.


Výměna autoskel, antikorozní nástřik podvozku i příprava na STK. Autoservis NOVOS Liberec se zabývá prodejem a montážemi automobilových a . Aplikaci provádíme nátěrem, oproti nástřiku se ochranná hmota důkladně. Ochrana podvozku - Praha a okolí.


WAXOYL nabízí dlouhodobé kvalitní řešení.

Po dvou letech je vhodné opět ošetřit dutiny, případně opravit nástřik podvozku. Ošetření základní antikorozní barvou. Kompletní ošetření podvozku, karoserie a dutin Vašeho vozidla ochranným nástřikem. Nejvhodnější dobou pro aplikaci ochranného nástřiku podvozku a karoserie je.


Pokud vosku dáte příliš, rozpustí to původní nástřik a většina toho odteče kanálky na zem = výsledkem je snížená antikorozní ochrana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...