pondělí 12. října 2015

Castrol edge turbo diesel 5w 40 5l

Castrol edge turbo diesel 5w 40 5l

TESCO CITY OBCHODNÍ DŮM Plzeň. Malířská a lakýrnická firma provádí malby interiérů , pokojů, venkovní malby fasád. Hledáme vhodné pracovníky na ruční mytí aut a čištění interiérů. Místo pracoviště Praha 8. Praxe ve značkovém servisu výhodou.


Castrol edge turbo diesel 5w 40 5l

V případě zájmu zašlete svůj životopis na kontakt:. Pracovník na čištění interiérů a exteriérů vozidel - Pracovníci v oblasti . Pro stabilní společnost v okresu Hradec Králové hledáme přípraváře vozidel do prodeje. Náplní práce bude ruční mytí exteriérů a čištění interiérů vozidel, . Vyzvednutí a přistavení vozidla ZDARMA k NC Borská Pole ( Tesco ) nebo. Balíčky obsahují ruční vysušení karoserie, vysátí interiéru i čištění skel. Pneuservis - autosklo, ruční mytí aut , Plzeň - Borská Pole (naproti ZČU).


Jsme milovníci aut a naším heslem je Vaše auto, naše radost! Nabízíme i čištění dodávek, obytných vozů a . Provádíme: kompletní čištění a ošetření interiéru i exteriéru od A až do Z, dále také leštění laku, . U Radbuzy Plzeň - Doudlevce Po - Pá 8. Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a mnohaletá zkušenost na trhu.


Castrol edge turbo diesel 5w 40 5l

Tesco Myčka – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Hledáte kvalitní automyčku pro Váš vůz v regionu Plzeň ? Andrea Vránová - čištění aut. Ruční mytí vozidel a čištění interiérů.


Tesca na Rokycanské poklidný sraz. Také při mytí auta je třeba dodržovat pitný režim. KABIN NÁKLADNÍCH AUT A KAMIONŮ. IŠTĚNÍ KOBERCŮ, SEDACÍCH … zkušenosti.


Při mytí vozů používáme výhradně … Čištění interiérů aut Plzeň. Vysoce koncentrovaný pH neutrální šampon na mytí aut , šetrný k voskům a nanopovlakům. Tac System Moonlight 250ml křemičitý sealant. Verze C - interiér (vhodné pro auta k prodeji).


Hasicí přístroj do auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...