čtvrtek 1. října 2015

Pneu petr

Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou. AKCE NA LETNÍ PNEU DUNLOP ,VREDESTEIN ,FULDA ,GT Radial ,IMPERIAL a SUMITOMO . Pracovní doba: Po - Pá: - 18. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


V síti Vianor Vám zajistíme kompletní péči o pneumatiky.

Poradíme s prvotním výběrem, pořízením, výměnami, kontrolami, montážemi i jejich uskladněním mimo . Pro domluvení schůzky nás kontaktujte. Kompletní pneuservis všech typů vozů mimo nákladních, uskladnění pneumatik a jejich kontrola . Objednejte pneumatiky na provozovnu v Ustí Nad Orlicí. Petr Malík je firma s dlouholetou tradicí.


Zajišťujeme prodej nových i použitých pneumatik, alu kol a plechových . Pneuservis Rychloservis . Poskytování služeb pneuservisu a autoservisu včetně prodeje pneumatik.

Prodáváme a opravujeme pneumatiky , geometrii, vyvážení kol, kovové a hliníkové (alu) disky. Stránky pneuservisu Habrman v České Třebové. Provádíme i menší autoservnísní práce, servis klimatizace a další. Prodej pneumatik, alu kola, zimní pneu , letní pneu.


Nabídka autoservisů v české republice je poměrně široká a ne každý servis nabídne takovou kvalitu služeb, aby jste odjížděli spokojení. Zabýváme se opravou osobních a dodávkových automobilů všech druhů značek a poskytujeme služby pneuservisu. Koncem ledna jsme se nově přestěhovali . Hledáte kvalitní pneuservis v blízkosti města Plzeň, kde Vám pneumatiky nejen vymění, ale i prověří Vaše disky. PNEU PETR - kompletní informace, kontakty, fotografie, hodnocení a adresa. Firma PNEU PETR je zařazená ve firemním katalogu Česko-Katalog.


Výměna pneumatik a další služby výhodně za nízké ceny. Desetitisíce pneumatik a disků stále skladem. Všechny pneu a disky jsou vyrobeny pro silnice v Evropě. Dříve jsem navštěvoval značkové servisy, tam jsem ale marně hledal služby za přijatelné ceny.


Ty jsou v Auto- pneu servis Procházka samozřejmostí. Potřebujete přezout pneu nebo opravit pneu ? Prodáváme letní i zimní pneumatiky různých výrobců pro osobní,lehké nákladní a terénní auta, dětské autosedačky.

Společnost PNEU Petr Vávra s. Používáme nejmodernější diagnostické a servisní technologie. Firma NEJLEVNĚJŠÍPNEUHK zajišťuje prodej pneu. Sháněl jsem celkem dlouho gumy na Citroena v rozměru 135Rale nechtěl jsem do toho dávat příliš. Nabízíme cenově přívětivé pneu na veterány. Prodej nových a protektorovaných pneu v Liberci, použitých pneu a disků, . Uskladníme vaše pneumatiky.


Zkontrolujeme a opravíme vaše brzdy. Kontrola a výměna tlumičů. Služby související s pneu. Výkup-Prodej,Bazar = pneu -elektrony. PROKURISTA: Korbelář Ladislav tel.


Zimní pneu při teplotách pod °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...