úterý 27. října 2015

Brusírna pokorný

Zajištění pravidelné technické kontroly STK. Využijte naší doplňkové služby – zajištění pravidelné technické kontroly vozidla. Před touto kontrolou doporučujeme . Technickou kontrolou (TK) a měřením emisí musí každý automobil brázdící české silnice projít jednou za dva roky. Ušetřete si starosti s přípravou vozu na STK a měření emisí. S námi bude STK již bez starostí.


Brusírna pokorný

Příprava vozu obsahuje: Důkladnou kontrolu vozidla . STK - příprava a provedení. STK a emisí, mechanické zabezpečení vozů, montáž tažných zařízení, . Pro naše zákazníky zajišťujeme přípravu jejich vozidel pro STK včetně emisní kontroly. Vy auto přivezete k nám a vyzvednete si jej už s novým . Kompletně posoudíme technický stav vašeho vozidla, opravíme zjištěné závady v optimálním rozsahu, provedeme kontrolu celkové funkčnosti . Vyřídíme za Vás STK a Emise, nečekáte nikde dlouhé fronty, vozidlo nám přistavíte a my vše vyřídíme!


Poté Vám zašleme sms, nebo . Stanice měření emisí Praha - SME Kotlářka. Měření emisí pro osobní i nákladní automobily. Tušíte, že by technická kontrola nemusela dobře dopadnout? Váš vůz kompletně zkontrolujeme a připravíme.


Brusírna pokorný

STK s emisemi zajistíme za vás! Zajišťujeme pro naše klienty co nejrychlejší odbavení při vyřízení měření emisí a zajištění technické prohlídky. Navštivte v sídle firmy, kde . Vaše starosti převezmeme za vás.


Vůz zkontrolujeme a zajistíme STK. Případné závady vám rádi rychle opravíme. Termíny prohlídek po telefonické dohodě. Na automobily, motocykly, skůtry, čtyřkolky. Společnost Kopecký provádí měření emisí a přípravu vozidel na STK a její následné zajištění.


Brusírna pokorný

Svěřte přípravu svého vozidla na technickou kontrolu do rukou . POTŘEBUJETE EVIDENČNÍ KONTROLU, NEBO PŘIHLÁŠENÍ VOZIDLA ZE ZAHRANIČÍ? STK Brno – pravidelnou technickou prohlídku a . Provádíme přípravu vozidel na STK a možnost zajištění STK. Bude -li nalezena závada, díky které by vozidlo neprošlo na STK , kontaktujeme Vás. Včasná návštěva STK šetří tisíce ! Novém Městě nad Metují včetně měření emisí přestěhován do naší . Zajistíme STK pro Váš automobil.


Většinou je čekání na technické kontrole otázkou několika hodin. PŘÍPRAVA, ZAJIŠTĚNÍ STK PRAHA RYCHLÝ KONTAKT – v případě jakéhokoliv dotazu ohledně přípravy, zajištění a objednání se na STK KONTAKTUJTE .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...