středa 13. února 2019

Hakr magic line 400

Hakr magic line 400

Máte hodně zavazadel a malý kufr? Magic Line 4je střešní box známé české značky Hakr Brno. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Strešný box s objemom 4litrov s dĺžkou 1cm.


Hakr magic line 400

Dzięki metalowym podłużnym . Pojme až párov lyží alebo snowboardy. Kovové podélné výztuhy ve dně autoboxu zajišťují větší tuhost a stabilitu. A pint Autofelszerelesek fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Utazásai alkalmával pakoljon kényelmesen. Objemný strešný box v praktických rozmeroch pre všetky vaše potreby za vynikajúcu cenu. Střešní box firmy Hakr s objemem 4litrů, šedý.


Hakr magic line 400

Novinka má podélné kovové výztuhy dna pro větší tuhost a stabilitu. Pohodlně přepraví párů lyží nebo 3 . Osobní odběr na pobočkách. HAKR - MAGIC Line 4ideální na zimní i letní dovolenou, pěkný design, český výrobce, kvalitní zpracování ! Olcsó MagicLine4Tetőboxok árak , akciók.


Barevné provedení boxu je černé lesklé. Praktický strešný box za výhodnú cenu. V boxe je možné prepravovať lyže s maximálnou dĺžkou 1cm. Uchytenie boxu pomocou U profilu s maticami.


HAKR Magic line 4v přehledu: v následujících barevných provedeních: šedý, černý, šedý lesklý; kovové podélné výztuhy ve dně pro větší stabilitu a tuhost . Hlavními rozdíly jsou pevnější materiál - plastové víko má tloušťku 5mm - to zajišťuje tuhost víka při . Díky kovovým podélným výztuhám ve dně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...