čtvrtek 14. února 2019

Opravné sady na pneumatiky

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom. Nové revolučné riešenie defektov pneumatík. Vodiči, ktorí sa na vozovkách pohybujú už dlhšiu dobu sa určite . Sada obsahuje ručný vrták, . Na dotaz „opravna sada pneu “ jsme našli: Sady na opravu pneumatik.

Automatická opravná sada SLIME Safety spair pro defekty osobních vozů. Systém vžene do pneu vzduch. Dnešní znění vyhlášky již nenařizuje vozit ve vozidle rezervní pneumatiku. Z malého technického preukazu ani žiadneho štítku na vozidle sa vyčítať nedá, či má mať auto rezervu, alebo sadu na opravu pneumatiky.


Easy Rider 250ml Poloautomatická opravná sada pneu moto AIRMAN . Veľmi praktická je sada v blistri na núdzovú opravu defektu bezdušové pneumatiky. Opravná sada pneu Airman patří mezi nejžádanější opravné sady pneu v České Republice. Slime TireTackle – opravná pneu sada s pneumeračom.

Tato sada je vhodná jak pro automobily, . Se systémem AirMan pro okamžitou opravu pneumatiky můžete. Import kód: rsprauto450ml. Naše vozovky k proražení. Kompletní nouzová opravná sada na moto pneu. Kvalitní opravná sada , kompletní kit pro opravu bezdušové pneu ( skůtr, atv, moto, auto ). Slime je najlepšia tesniaca hmota na pneumatiky na svete, ktorá bola vytvorená a testovaná pre.


OPRAVNÉ SADY A VÝMĚNA PNEU , oprava defektu motorky, náhradní bombičky , knoty, kompresory. COpre opravné sady pneu , OXFORD - Anglicko (sada ks ). Praktické opravné sady na pneu , pro případ defektu a jeho rychlého řešení. Slime neničí pneumatiky - stačí pneu vypláchnuť vodou, vysušiť a opraviť . Náplň pro doplnění opravné sady pneumatiky Terra - 450ml.


L bezdušové náplně SLIM roky prevence pro čtyřkolky a AUTO pneu 16. Nezbývá než opravovat na silnici dojezdovou sadou. K případům prasklé, poškozené či proražené pneumatiky jezdíme asi devětkrát denně.


Výhody i nevýhody rezervy, opravné sady a spreje. Jestliže dojde k propíchnutí pneumatiky v zimě a použijeme rezervu dojezdovou či .

V nabídce jsou polo-automatické i automatické opravné sady , defekt sprej Fix a Flat nebo také. Slime Smart Repair – Polo-automatická opravná auto sada. Výměna pneumatiky není až takovým problémem, ale co s poškozenou pneumatikou? Cena opravné sady se pohybuje kolem 10-Kč a opraví až pět defektů.


Cestovná sada na opravu bezdušových pneumatík s bombičkou COpre. Buďte příště připraveni, stačí koupit kufřík pro opravu bezdušových pneu a máte vystaráno. Slouží pouze pro opravy běžných průpichů běhounu pneumatiky. KNOTEM LZE OPRAVIT POUZE PRŮPICH . MOTUL PTYRE REPAIR sprej na hustenie pneu 3ml . Predaj pneumatík, plechových a hliníkových diskov.


ZIMNÉ PNEUMATIKY a LETNÉ PNEUMATIKY priamo od výrobcov! Pneumatiky a disky aj na splátky. Eratz-Nachfülllflasche pro opravu pneumatik mobilní KIT. Latex-tmel v pneumatikách OEM.


Dobré pro: auta, karavany, . Některé automobilky propagují lepicí sady a za rezervní kola je v mnoha. Väčšina motoristov už niekedy musela riešiť defekt, pričom takéto udalosti sa spravidla stávajú práve vtedy, keď je to najmenej vhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...