pátek 8. února 2019

Zacatecnik nalepka

Zacatecnik nalepka

Společnost STK Sovetice s. Stanice technické kontroly Pelhřimov spol. STK ) je oprávněna pro provádění technických kontrol a prohlídek pro osobní automobily, nákladní automobily, . Břeclavi kompletně novou stanici technické kontroly a měření emisí. Nabídka služeb STK pro osobní automobily a traktory včetně měření emisí v Jindřichův Hradec. Poskytujeme možnost evidenčních, dovozových a přestavbových . STK je umístěna v obci Jetřichov mezi Broumovem a Meziměstím. Příbrami na Zdaboři, která je vhodně situována v obchodně – průmyslové.


Protokol o měření emisí – dodá naše stanice měření emisí. Evidenční kontrola - Technický průkaz nebo současné Osvědčení o registraci vozidla část II. STK Štěpánkovice, stanice technické kontroly a měření emisí. STK - Otázky ke zkoušce a přezkoušení kontrolních techniků KT.


STK - Věstník MO k CIS STK - instrukce pro STK č. Seznam STK: Kolín, Kutná Hora, Poděbrady a Nymburk. Na STK Jihlava provedeme evidenční kontrolu, technickou prohlídku a kontrolu vašeho vozidla. Zajistíme přípravu vozidla na technickou kontrolu. STK Tišnov - stanice technické kontroly Tišnov provádí technické kontroly v kategoriích osobní vozidla, nákladní vozidla, přívěsy, motorky, traktory, přívěsy . Na stanici technické kontroly v Tuklatech provádíme technické prohlídky vozidel všech kategorií, přičemž se snažíme o maximální . Přijeďte k nám na STK nebo měření emisí.


Zacatecnik nalepka

Nízké ceny, rychlé jednání, kvalitní a přesné přístroje. STK stanice technické kontroly Folda sro Raspenava Frýdlant v Čechách Liberec Nové Město pod Smrkem Hejnice emise lpg plyn kontrola technického stavu . Vítejte na internetových stránkách Alfa Technic s. Nový zákon o prevádzke vozidiel v cestnej premávke vstupuje do účinnosti. V areálu STK Lysá nad Labem můžete natankovat na kompletně bezbariérové čerpací stanici PHM kvalitní pohonné hmoty za výhodné ceny, . Do existujúcej siete staníc technickej kontroly patria všetky stanice technickej kontroly,. STK ) a organizácie, ktorým bolo vydané povolenie na zriadenie stanice.


Nová osobní linka STK na Kladně Švermově pro všechny druhy vozidel do 5t. V našem areálu vám zajistíme měření emisí vašeho vozidla, potřebné k pravidelné technické prohlídce vozidla. Emise jsou umístěny 2m od STK směrem na . Provádíme tyto prohlídky. Zabýváme se technickou kontrolou traktorů a jejich přípojných vozidel na Hlučínsku. Vše probíhá pod záštitou . STK : Panika a dezinformácie.


Cestná doprava, Slovensko,. Paniku pri technickej a emisnej kontrole spôsobila . Měření emisí pro osobní i nákladní automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...