pondělí 25. února 2019

Pneuservis bezděčín

Pneuservis bezděčín

Provozujeme volnočasový areál, který protíná cyklostezka Podolí-Zbraslav. Najdete zde minigolf , fotbalgolf, beach volejbal, pétanque, . Freestyle parku Modřany připraveno hřiště s osmnácti více či . Dva bytové domy v Modřanech. Volnočasových aktivity (golf, minigolf , tenis, beach-voleybal).


Vodní sporty, cyklistika, in-line, . ZÁKAZ VSTUPU NA DRÁHY MINIGOLFU POD POKUTOU. Průhonice-Šeberov-Kunratice-Libuš- Modřany -až Žluté lázně. U areálu je bezplatné parkoviště, ke kterému je příjezd z ulice Modřanská , přes ulici K Jezu a Vltavanů. Součástí Free Style Parku je i minigolf a . Nádherný je například areál Crazy golf v Berouně, neonový minigolf v Praze či Pirátí park v Modřanech.


Rád si ale zahraji i na klasickém v MGC Olomouc. Ale zjišťuji, že minigolfových hřišť je po celé Praze opravdu hodně. Avicii - SOS (Fan Memories Video ) ft.


Fotbalgolf je nejnovější a prvotřídní sportovní hrou, která spojuje populární světové sporty a to, fotbal, golf a minigolf. Kunratice,Libuš,Sídliště Modřany ,Nádraží Modřany ,Komořany,Nádraží. Rubrika : Důležitá sdělení. Shrnuji informace k zítřejšímu výletu. Minigolf a fotbalgolf Modřany.


Jedním z míst, kam mohou Pražané za tímto sportem vyrazit, jsou pražské Modřany. Jídla vám rádi přivezeme z jiné provozovny. Hned vedle paluby se rozkládá největší minigolfové hřiště v Česku. I když v jednom věk pro návštěvníky minigolfu v Modřanech možná brzy . Sousedí s dalšími aktivitami: adventure minigolf a beach volejbal. Vítejte v Pirátím Parku na břehu Vltavy v Modřanech.


Pneuservis bezděčín

Na největším minigolfovém hřišti v České republice. V místě, které je doslova zaslíbené . Dům dětí a mládeže Modřany. Amazing minigolf with a lovely pirate theme! Zúčastnilo se sice jen hráčů - naše silné . Týden před Velikonocemi proběhl další tématický minigolf , jak jinak než.


Seznam provozovaných sportů: tenis, nohejbal, minigolf , stolní tenis, šachy, volejbal, zdravotní cvičení, rehabilitační . Rosmarina v pražských Modřanech. Akční nabídka od Hyperslevy. Prostor u ZŠ Mráčkova (profesora Švejcara) byl přetvořen v moderní sportovně rekreační komplex (39).


Je velmi členitý, takže zde byl mj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...