neděle 24. února 2019

Kola kladno

Počítačové nastavení geometrie. Požadavky na kvalitu řízení lze splnit nastavením geometrie kol. Pro systém řízení vozidla platí určité všeobecné požadavky.


GEOMETRIE KOL - (geometrie náprav) Provádíme seřizování náprav - na nejmodernější 3D geometrii německé firmy Hoffman. RYCHLO-SERVIS - brzdy, čepy, .

Akreditované školení pro DVPP Č. Laserovou levněji nevím, ale optiku má ve Starém Lískovci, pan Křístek. Kroupové, kousek od městské policie ale nezaručím že . Autoservis Brno - Černovice. Aktuální katalog firem v kategorii geometrie kol Brno -město.


Zkušení zaměstnanci Vám na pracovišti v centru Brna provedou kompletní kontrolu a seřízení geometrie kol a geometrie náprav (tzv. sbíhavost kol). Opravujeme auta značek BMW, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat v centru Brna.

Provádíme měření a seřízení geometrie kol osobních automobilů a kontrolu stavu nápravy - měření provádíme na osmi . STK, moderní diagnostiku, opravy klimatizací, seřizování geometrie kol , apod. Přemeření osobní vozy, 30- Kč. Přeměření dodávky, SUV, MPV, 40- Kč.


Osobní – seřízení přední nápravy, 50- Kč. Měření geometrie kol neboli sbíhavosti kol pomocí laserového zařízení, včetně. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Renocar BMW Praha a Brno.


Diagnostika geometrie kol HUNTER QUICKCHECK. Mezi příklady projevů špatného nastavení geometrie náprav patří:. Palackého třída 9 Brno – Královo Pole. Kartouzské tržnice naproti Semilassu. Provádím měření i seřízení geometrie kol a drobné mechanické práce na osobních vozech.


Pneuservis Brno - Nonstop pneuservis v Brně. Geometrii kol provádíme nejmodernějšími přístroji JOHN BEAN PRISM. Představujeme Vám firmu Autopospíšil s.

Geometrie kol je pro zajištění dobré stability vozidla nezbytná. Kontrola a seřízení geometrie kol spočívá v nastavení úhlů jednotlivých seřizovatelných částí zavěšení kol vozidel v souladu s parametry stanovenými výrobcem . AEZ a DOTZ od Alcaru - objednávejte přes PNEU PLUS za super ceny! Naše firma zajišťuje měření a seřízení geometrie kol osobních automobilů a kontrolu stavu nápravy. Měření provádíme na osmi senzorové laserové geometrii. Její seřízení jednoduše řečeno potřebujete k tomu, aby se kola správně točila.


Provozovna se nachází v městské části Brno – Vinohrady. Profesionální laserová geometrie Koch. GENO PNEU - PNEUSERVIS, Brno-jih - Trnitá - ZlatéStránky. Seřizujeme světla, plníme autoklimatizace , . Správně seřízená geometrie kol má zásadní vliv na opotřebení a odolnost pneumatik, zpřesňuje ovladatelnost vozu a zvyšuje tak bezpečnost Vaší jízdy. Snížíme vám spotřebu pohonných hmot a prodloužíme životnost všech pneumatik.


Stačí nám k tomu jen několik málo minut. Kdy nechat zkontrolovat geometrii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...