středa 20. února 2019

Pneucentrum plzen

Pneucentrum plzen

EUROMASTER - PNEUCENTRUM. Servisní centrum s certifikací Značka kvality Michelin. Pneuservis a autoservis v Plzni vedle nákupního centra Olympie. Naše společnost se specializuje na pneumatiky a automobilové servisní služby. Naše služby: - přezutí pneumatik - vyvážení kol - huštění . Díky nové automatiké zouvačce přezouváme až do velikosti včetně dojezdových RunFlat.


Pneucentrum plzen

Síť 1pneuservisů a autoservisů po celé ČR. Pneumatiky, disky, technické kontroly a mnoho dalších služeb. Znáte nás pod dřívější značkou Barum . Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Cookie Consent plugin for the . Turnov Na Lukách 39 Turnov, zavřeno. Poděbrady PNEU Černý-Šafránek s. Libice nad Cidlinou 487 . Specialista na offroad pneumatiky. Firmám a stálým zákazníkům.


Můžu jen doporučit,mám osobní zkušenost,velice. Nikdy nezůstanete ve štychu! Provozní doba: Po - Pá 8. Hledáte kvalitní pneuservis v blízkosti města Plzeň , kde Vám pneumatiky nejen vymění, ale i prověří Vaše disky. Značky BRIDGESTONE, Firestone, DAYTON, Barum a hliníková kola . Objednejte se on-line do pneuservisu a přezujte svůj vůz v Plzni absolutně bez čekání. Kvalitní a levné pneumatiky v Plzni ? Vaše auto příslušenství tak bude do hodin v jakékoli části Plzně.


Euromaster - Pneucentrum , gasoline stations. Czechia, Plzeňský kraj, Plzen - mesto, Plzen , Koterovska. Pneu pro stavebn stroje, pneumatiky pro n kladn a osobn auto Plze Servis voz TOYOTA, oprava voz v ech zna ek. ForVW,Renault,Škoda,Nissan.


Autoservis a pneuservis Plzeň -Litice. Servis osobních automobilů všech typů a značek. Vyvážení pneumatik, opravy průrazů pneu, ALU disků,. Zajišťujeme kompletní servis po nehodě (vyřízení pojišťovny, náhradního vozidla).


Auto - Alf servis, K jezu 3 Plzeň – Božkov, Tel. S firmou jsem nadmíru spokojen, spolupracuji s nimi více než let, ceny jsou odpovídající kvalitě. Mechanici a technici jsou odborně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...