pátek 8. února 2019

Hakr praha

Naše firma AUTOSERVIS - Pavel Beran , se sídlem v Plzni -Karlově,ul. Borská 8 nabízí kompletní nabídku servisních služeb pro všechna vozidla s benzínovými . Pneuservis , prodej osobní a nákladní. Související služby, údržba a opravy osobních vozidel.


Prodáváme pneumatiky a ráfky všech značek. Dlouho jsem v Plzni a okolí nemohl narazit na někoho spolehlivého, kdo mi bude přezouvat a vyvažovat pneu na auto nebo motorku.

Největší výběr pneumatik za skvělé ceny. Běžné rozměry ihned skladem. Nabízíme vám služby autoklempířství, pneuservisu a autoservisu.


Zajišťujeme opravy karoserií, rovnací stolice, mechanické práce, lakování, výměnu čelních skel . Doprava do servisního centra (cena za 1ks pneu ). Brzdy u Euromasteru, vašeho specialisty na autoservis a pneuservis pro osobní . Přijeďte k nám, budete spokojeni. Hledáte kvalitní, rychlý a levný pneuservis v Plzni ?

Přezouváme všechny osobní i dodávkové . TPMS monitorování tlaku v pneumatikách. Kvalitní a levné pneumatiky v Plzni ? Vaše auto příslušenství tak bude do hodin v jakékoli části Plzně. Objednejte se on-line do pneuservisu a přezujte svůj vůz v Plzni absolutně bez čekání. Servis osobních automobilů všech typů a značek.


ForVW,Renault,Škoda,Nissan. Pneu pro stavebn stroje, pneumatiky pro n kladn a osobn auto Plze Servis voz TOYOTA, oprava voz v ech zna ek. Náš autoservis Vám nabízí komplexní služby v oblasti oprav a servisu automobilů:. Plzen - pouze pneuservis ,po dohode výdejna objednaných pneumatik. Firma se zabývá protektorováním pneu za studena a prodejem pneumatik pro osobní a . Autoservis a pneuservis Plzeň -Litice.


V pneuservisu je nabízena a zajištěna komplexní a kvalitní nabídku služeb a produktů. Velmi široká nabídka sortimentu uspokojí nároky . Non stop autoservis – pneuservis – odtah. Auto - Alf servis, K jezu 3 Plzeň – Božkov, Tel. Při předběžné objednávce přezutí na počkání .

Kompletní opravy automobilů - pneuservis - kontrola a seřízení diagnostiky - AUDI - SEAT - ŠKODA - VW - Ford - Opel - Honda - Suzuki - Kia - Fiat - Saab - BMW . Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů v kategorii Pneumatiky letní v lokalitě Plzeň. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Mimosezónní uskladnění pneumatik. Služby autoservisu a pneuservisu.


Náš pneuservis je k dispozici pro pro firmy i jednotlivce pro osobní a dodávkové vozy. Opravíme defekt,vyvážíme kola, umyjeme disky a poskytneme další služby. Ahoj, hledám nějaký slušný a cenově rozumný pneuservis v Plzni a okolí.


Nemáte někdo nějaký tip a případně i cenu, za kterou jste přezuli . Prodej pneumatik, disků a alu kol Nový Jičín . Mechanické, karosářské opravy, pneuservis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...