úterý 5. února 2019

Stk sedlčany

Druh prohlídky, Typ vozidla, Cena v Kč vč. Pravidelná, M1-N 89-. Přestavba, M1-N O1-O. Informace a aktuální ceník kontrol na stanici technické kontroly Kasoko s. Nabízíme služby STK pro vozidla do t, motocykly, přívěsy a lehké nákladní vozy (N1).


Stk sedlčany

V místě je zajištěno měření emisí - benzín, nafta, LPG, CNG. Sedlčany , Strojírenská 741. STK - technické prohlídky pro osobní a nákladní vozidla.


STK A MĚŘENÍ EMISÍ - KASOKO s. Připravíme odborně Vaše vozidlo na STK. Posts about stk sedlčany. There are no stories available. Udělejte si průzkum trhu.


Už během pár minut najdete nejlepší stanici technické kontroly, která vám bude . V našem areálu vám zajistíme měření emisí vašeho vozidla, potřebné k pravidelné technické prohlídce vozidla. Emise jsou umístěny 2m od STK směrem na . Ceny se liší jak v rámci regionu, tak v rámci jednoho města. Právě proto vám doporučujeme, abyste si našli pár minut . Přehledný seznam STK v celé ČR. Najděte na mapě nebližší stanici technické kontroly. Objednávka na stk a emise - zajistěte si termín telefonicky: Tel.


Adresa: Strojírenská 741. Do turnajů, které se odehráli v . Pokusím se okomentovat publikované teze STK k nově vznikající 3. Vážení přátelé rybáři, dovolujeme si Vám oznámit, že výroční členská schůze naší MO bude v sobotu 3. Příbram - V zápise ze schůze STK jsou tentokrát především dodatky hlášenek, ale i jedna. STK , kontakt, mapa, telefon. Veškeré mechanické opravy vč. Provádíme následující prohlídky: - prohlídky osobních, dodávkových a nákladních vozů do hmotnosti 5t -prohlídky přívěsných vozidel do celkové . Výčet dalších služeb: - příprava vozů na STK - likvidace motorových . Prodej tažných zařízení na všechny typy automobilů, včetně typových listů (nemusíte při zápisu na stk ), možnost zajištění odborné montáže.


STK schvaluje změny termínů a hracích ploch. STK - osobní, nákladní, Emise - benzín, nafta, plyn. V této souvislosti byl vznesen požadavek na organizátory soutěže, resp.


Ceník : Evidenční kontrola všech kategorií vozidel 28- Kč. Nominace není oficiálně potvrzena STK ČSST a až se tak stane, bude dle podkladů STK upravena (rozšířena o dobírané závodníky s nižší výkonností). Nově povinnost kamer, takže jsem přijel dovnitř, technik ukázal přesný místo kam postavit moto, . Usage: firstname, surname.


Stk sedlčany

Stk first name was found times in different countries. Surname Stk is used at least times in at least countries.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...