čtvrtek 7. února 2019

Jakou chladící kapalinu

Jak vybrat chladici - kapalinu. Jak funguje chladicí kapalina ? Chladicí kapalina je kombinací nemrznoucí směsi a destilované vody, která má za úkol odvádět . Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a . Modrou, podle normy TL 7správně nazývanou modrozelenou chladicí kapalinu (označovanou jako typ C, G4 nebo zejména G11) začali . Motor či jeho části by mohly zevnitř korodovat, v chladící soustavě by se. Zejména před zimou je tedy vhodné kapalinu doplnit, ale jak to . Otázky na mísitelnost chladicích kapalin jsou běžným informačním požadavkem. O kapalinu v chladiči už se zvládnete postarat sami.


Jakou chladící kapalinu

Jaká kapalina je použita, bývá napsáno přímo na nádobce. Když zmrzne, auto nenastartujeme, a když je v létě vedro, často se u starších aut začne vařit. Mluvíme o chladicí kapalině , která má na . Skutečně nenajdete výrobce chladicí kapaliny , který by tvrdil, že je celoživotní ( jak říká Volkswagen) či na deset let (což zas prohlašuje Ford).


Zdravím a prosím o radu - jakou chladicí kapalinu a kde ji nejlépe koupit pro Honda CB 600F . Destilku nebo něco typu Fridex, případně jejich směs a proč? Na obalech fridexů je mimo . Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. A dá se vypustit někde nějakým šroubem. Nevím, v jakém je stavu, tak ji chci raději . Ahoj, Trajekt, diesel, r. Projel jsem fórum, manuál, velký technický průkaz a překontroloval nádobku na chladící tekutinu.


Jakou chladící kapalinu

Vhodná jako náhrada za originální náplň. Jakou chladící kapalinu dolévat? Proto zkus odpustit trochu chladící kapaliny a podle barvy se zařídit.


Jako chladící kapalinu do BMW z predchozi majitel pouzil ruzovou G1 ale vsichni me varujou pred tim, ze bude rozezirat tesneni a hadice. Chladicí systém je jednou z nejdůležitějších součástí moderního spalovacího motoru. Téměř všechny automobily mají kombinované chlazení. Dochází mi chladící kapalina ve Felicii 1. Koupil jsem destilovanou vodu.


Dočetl jsem se, že do feldy můžu nalít i růžovou nemrzku. Všiml jsem si, že mám málo chladicí kapaliny (pod značkou min). Ještě se zeptám co mám dát jako chladící kapalinu do Felicie.


Pokud si nejste naprosto jistí, jakou brzdovou kapalinu vybrat, raději to. Naštěstí má každé auto teploměr chladicí kapaliny , takže na přehřátí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...