čtvrtek 14. února 2019

Hakr speed

Hakr speed

Try checking your spelling or use more general terms. HAKR SPEED ALU kerékpártartó Tetőcsomagtartóra szerelhető alumínium zárható kerékpárszállító. Go back to filtering menu.


Tell us how we can improve. If you need help, please visit the help section or . Hakr Speed představuje kvalitní český nosič kol. Střešní nosiče kol nabízíme jak v ocelovém provedení, tak v moderní hliníkové verzi. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Lightweight Aluminium construction - Only 2. U Clamp Fitting will fit all roof bars up to 62mm wide and 35mm . Tömeg: 6kg Maximális terhelhetőség: 15kg Anyaga: acél Rögzíthetőség: minden típusra. HAKR Speed kerékpártartó tetőcsomagtartóra. Nosič je univerzální pro všechny typy rámů kol.


Hakr speed

Mindig is egy olyan tetőre szerelhető kerékpártartóra vágyott, amelyet nem csak egyszerű . A heavy duty, lightweight roof mounted cycle carrier to fit your roof bars, easy and secure fit with locking system. Připevnění k základnímu střešnímu nosiči pomocí . Uzamčení nosiče k základnímu nosiči. Nosič jízdních kol HAKR, Hakr - SPEED ALU profi. ALU je univerzálny hliníkový nosič bicyklov určený pre montáž na strechu automobilu. Vďaka tomuto nosiču ľahko prepravíte bicykle akýmkoľvek . Díky tomuto nosiči snadno přepravíte jízdní . Alkalmas minden fajta kerékpár mérethez, így akár gyerek akár . Hliníkový nosič kol Speed Alu s nejvyšší bezpečností a nejrychlejším upevnění kol do nosiče.


Tekintsd meg a termék információit. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Konstrukčně řešen pro vyšší rychlost a větší vzdálenosti. Univerzální nosič kol vyšší třídy. Strešný nosič bicyklov v hliníkovom prevedení od českého výrobcu. Predstavuje najvyššiu triedu nosičov.


Jedná se o velmi oblíbený nosič české značky Hakr. Je vyroben z hliníkového profilu. Je určen pro přepravu všech typů kol a šíře rámů. Complete fietsendrager voor dakmontage in aluminium, eigen gewicht kg laadvermogen kg.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Prodám ks střešních nosičů Hakr. Speed ALU Black je nosič s nejvyšší bezpečností a nejrychlejším .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...