pondělí 11. února 2019

Horák pneuservis

Vše co vaše auto potřebuje. Téměř let zkušeností a moderně vybavené pracoviště včetně pokročilé diagnostiky nás posouvá do čela servisních a . Brno Hájecká, Brno Hradecká. Poskytujeme široké služby v oblasti servisu automobilů a motorových vozidel. Kompletní služby pneuservisu, údržba a opravy vozidel, pomoc při defektu pneu na silnici, prodej autodílů a příslušenství. Pan Horak je zosobnenim ochoty a dobroty.


Po telefonicke domluve prijezd pred hod a na pockani prezuto Vse probehlo za příjemné konverzace a za velmi . Nabízíme pneuservis a autoservis. Prodáváme pneumatiky, disky, střešní nosiče a boxy THULE, autobaterie VARTA, tažná zařízení. Pneuservis se zaměřuje na prodej, výměnu a opravy pneu všech rozměrů. Nově nabízí také rovnání disků v oblasti Hradec Kralové a Jičín.


Jsme zavedený pneuservis s profesionálně vybavenou provozovnou v Kroměříži na Obvodové ulici. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad . Zajišťujeme kontrolu a čištění klimatizace. Provádění diagnostiky elektroniky aut a přípravy na STK . Vladislav Horák – Gogo pneuservis – výměna pneumatik, geometrie kol, opravy disků Rakovník.


Prodej, montáž a opravy pneumatik. Naším cílem je, aby zákazník . Váš dodavatel autodílů - náhradní díly pro osobní, užitková i nákladní vozidla. Objednejte se nejen na přezutí pneu do pneuservisu R. Nejbližší volné termíny za . HORÁK Slušovice Na Výpusti. Mechanik pneuservisu, zásobovač. Pozice: mechanik pneuservisu, zásobovač.


Toggle_button_foreground firma. PNEUCENTRUM - Josef Horák. Roman Horák - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy. Havlíčkova, Kroměříž, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy,. TPMS senzor je systém na monitorovanie tlaku v pneumatikách.


TPMS Expert sú certifikované servisy pre odbornú montáž, čipovanie a . Tento bod zatím nemá žádné recenze. Buďte první, kdo recenzi napíše! Nové vozy značky Škoda, prodej ojetých automobilů, ale i pneuservis nebo umytí.


Auto, moto Pneuservisy. Zobrazte si profil uživatele vladislav Horák na LinkedIn, největší profesní komunitě na světě. Michal Horák Servisní poradce. Motor-Car Bratislava, spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...