pondělí 18. února 2019

Jíša autoservis

Spektrum našich služeb není ničím omezeno, určují je požadavky zákazníků. Poskytujeme opravy vozů, nabídka karosářských prací a diagnostiky, montáž autopříslušenství i alarmů a Bosch car servise. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny JÍŠA s. Opravy motorových vozidel. Príjezd do areálu ze zadní části, ulicí Sportovců do ulice Poustka ! Detaily o JÍŠA ( autoservis ).

Navigate with Waze to find the fastest possible route. Osobní auta - jisa autoservis , Praha, inzerce. Prodám Škoda Škoda Octavia I 1. Městská policie se chystá ukončit kritizovanou smlouvu na opravy služebních vozidel s autoservisem Jíša.


Tato firma jedenáct let poskytovala . Základní údaje ochranné známky. JÍŠA , informace k výpisu ochranné známky. Výpis údajů k ochranné známce JÍŠA byl pořízen dne.


Vladimíra Kotrouše souvisí s firmou Jíša autoservis , která se stará o vozy městské policie.

General data: Class: LT (Lystecit trepariozom). KS AUTOSERVIS , Petr Krušina, ks. Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku . AUTODÍLNA JÍŠA - PRÁŠIL MIROSLAV. Kosmetický autoservis - United-C s. Autoservis , opravy silničních vozidel.


Právě díky němu se korupční skandál provalil. Případ se podle médií týká firmy Jíša autoservis , která se stará o vozy. This place is listed in the auto servis category of the geodruid . Jíša Praha Libeň, Evropská databanka, Automobily komplexní servis, oprava. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Působí ve firmě AUTOSERVIS NA ROZCESTÍ s. Car Wash - RUČNÍ MYTÍ AUT. Firma poskytuje praxi pro žáky oboru mechanik opravář motorových vozidel. Benešov – prodej a opravy IT . Nabízíme kompletní služby od nákupu přes servis až po prodej vozidel a vše co s tím souvisí.


Půjčujeme auta a provozujeme i odtahovou službu, která . Praha - V kauze kolem zatčení šéfa pražských strážníků se objevil nový svědek.

Kamil Jíša ve městě Kněževes U Rakovníka, recenze opravdových lidí. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co . Josef Jíša z autoservisu, který se stará o vozy městské policie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...