pondělí 4. února 2019

Leštěnka tempo

Tento přívěsný vozík byl pořízen z prostředků dotačního programu „Strategie . DÍLY PRO PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY. Sleva za zapůjčení přívěsných vozíků. Nevšední přístup k opravám prokázal muž (52) z Opavy.


Skateboard namísto kola u přívěsného vozíku upoutal pozornost policie.

Opava - Případy krádeží přívěsných vozíků za osobní automobily na Vítkovsku objasněny a další TČ a další. Půjčovna stavebního nářadí, vibračních strojů, svařovací techniky, zahradní techniky. Půjčujeme kladiva bourací a vrtací, vrtačky a šroubováky, . O ceně za přívěsný vozík otopového dřeva rozhodne rada obce ve středu 30. Branka u Opavy added new photos to the album ÚKLID TRŇÁKU.


Stavební techniku také prodáváme a. K zapůjčenému nářadí nabízíme pronájem přívěsného vozíku.

Pojízdný hydraulický jeřáb. Startovací a nabíjecí vozík. Dvounápravový přívěsný vozík DB PRO ( 265x129) sklopný. Multifunkční přívěsný vozík DBZAS 205SU (205x122) sklopný. Velké Hoštice (okr.


Opava ). Nabízíme: PRONÁJE-přívěsy. Přívěsné vozíky koupit o objednat u OBI. Vlastním očím nevěřili v úterý opavští policisté, kteří zastavili . S přívěsem odjíždíte ještě dnes.


Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík , přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Kuriózní situaci zaznamenali ve středu před polednem opavští policisté. Zastavili řidiče osobního auta, který měl místo kola u přívěsného vozíku.


Nevíte, kde si půjčit vozík za auto? Půjčovna přívěsů v Opavě Vám nabízí k dispozici přívěsy běžně dostupné na našem trhu. Pokud potřebujete něco rychle.

Policisté v Opavě v úterý zastavili řidiče, který měl za autem přívěsný vozík , u kterého nahradil chybějící kolo skateboardem. Koupim přívěsný vozík , Cena: Dohodou, Lokalita: Opava. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v okolí města Opava. Navíc byl šofér opilý a auto mělo kradenou značku. Místo kola namontoval opilý řidič k přívěsnému vozíku skateboard.


Prodám přívěsný vozík vlastní výroby po GO stk do 8. Vše pro přívěsné vozíky skladem. Hledáte ke koupi přívěsný vozík ? Využijte nabídky společnosti MS AUTO CZ, spol. Policejní hlídka zastavila automobil s přívěsným vozíkem v úterý před polednem v Hobzíkově ulici v Opavě.


Když muži v uniformách pohlédli na . Nový Autopřepravník Vapp s VÝRAZNOU SLEVOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...