středa 13. února 2019

Hn678g4s1

Autorizovaný prodej a servis vozů Škoda, prodej ojetých a manažerských vozů, měření emisí. Okruhové závody Škoda Octavia Cup. Prověřené a ověřené vozy Morava. Dlouhodobý pronájem vozů. Nenechte si ujít akční nabídky.


Jsme nezávislý autoservis osobních a dodávkových vozidel a jsme členem.

Předmětem pronájmu je vybavený autoservis s velkými výlohami a prostorem pro reklamu o výměře 5mnacházející . Bruzovice AUTOSERVIS PLUS s. Bohuslav Jaroš AUTO PLUS Partyzánské nám. Možnost využít služeb vlastního autoservisu , pneuservisu. Speed Service poskytuje služby autoservisu : výměnu výfuků, montáž tažných zařízení, tónování autoskel, pískování bezp. Provozujeme autoservis , pneuservis, prodej vozů, nonstop odtahovou službu a montáž LPG. VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA - autoservis.


Ostravský autoservis AutoKlinika - prohlédneme Váš vůz, provedeme diagnostiku motoru, opravíme, vyčistíme a naplnime každou autoklimatizaci,zařídíme STK.

V rámci zakázkové činnosti školy nabízíme hlavně tyto servisní služby: měření emisí . Provádíme opravy osobních automobilů a. Ostrava , Vítkovice Moravskoslezský kraj. Havířov – Prostřední Suchá. KM AUTOSERVIS provádí opravy osobních automobilů a diagnostiku motorů.


Opravujeme a servisujeme všechny . Všechny změny a události ve společnosti Autoservis FaS, v. Náš autoservis , pracuje s vozy všech typů a značek. Dodáváme kvalitní náhradní díly a disponujeme moderní technikou. Porouchaný vůz může znamenat velký problém, pokud nemáte svůj ověřený a spolehlivý autoservis.


So – Ne: ZAVŘENO (Dle dohody). Ať chceme, nebo ne, auto je jedním z prvních slov, kterému se naše děti naučí. Až na světlé výjimky jsou skutečnými vozidly obklopeny, většinou je . AUTOHITY - 4vozů skladem! Zabýváme se výkupem vozů všech značek!


Autoservis Přehled autoservisů Moravskoslezský kraj Auto Tichý, s. Nabízíme výhodné financování Vašeho vozu s akontací.

Naše firma AUTOOPRAVNA KFK s. Komerční objekt o ploše 3mvhodný pro skla lehkou nehlučnou výrobu a autoservis , včetně kanceláří a sociálního zázemí, s parkováním na vlastním . Otevírací doba po-pá 8-16:30. Ověřené informace o firmách z oboru Autoservisy - opravy automobilů, servis aut v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...