čtvrtek 21. února 2019

Helix hx7

Polep vozů 3d carbon sticker folií, motorek, lodí, čtyřkolek. Profesionální přístup, let zkušeností s lepení folií a okenních folií. Auto - lepení folie bazar zdarma. Ako nalepiť fóliu na kapotu, návod na lepenie fólie na strechu, ako nalepiť priesvitnú. Polepy aut autofoliemi, 3D folie , tónování autoskel a tónování světel bez demontáže.


Tedy od návrhů a přípravu auta až po samotné lepení.

Folie zlepšuje vzhled automobilu, zvyšují bezpečnost zhoršenou viditelností do auta a snižují letní . Policie ČR speciální reflexní fólií REFLEXITE. Folie na auto, celopolepy vozidel, ochrané fólie na auto, ochrana laku, autofólie plzeň, tónování auto skel, zatmavení oken, autofolie plzen, unique design. S nadné lepení bez bublin.


Carbonová fólie FOLIATEC Barevná. Návod k lepení CARBON samolepicí fólie d-c-fix Objednat ji můžete zde: . V dnešní době se hrozně rozmáhá carbonová folie. Používá se na schování drobných nerovností škrábanců na vašem.


Zdravim klubaci, chcem sa spytat ci niekto v KE alebo blizkom okoli ma skusenosti s lepenim carbon folie na prednu kapotu a strechu?

Chcem si z netu objednat . Zajišťujeme lepení karbon fólií 3M a ORACAL. Nabízíme barevných odstínů, dvouletou záruku a strukturované autofólie, které věrně imitují pravý carbon. Popis: 4D CARBON FOLIE 1M x 52M AIR FREE - TOP CENA ,cena je za 5m.


BÍLÁ - 4D vinyl folie se vzduchovými kanálky - BEZPROBLÉMOVÉ LEPENÍ. M, lepení fólií, autofolie, folie samolepící,. Speciální 3D karbonová wrapová fólie ( carbon wrap) určená pro polepy automobilů. Lepidlo ve specifikaci bubble-free, které zamezuje vzniku bublin při lepení.


Koupil jsemcarbon folii a natěšený jsem se pustil do práce, ale nedokážu se stím poprat. Nelze vyhladit, pořád se mi . Kvalitní strukturovaný povrch pro snadné lepení bez bublin s prvotřídní přizpůsobivostí na zakřivené plochy a vysoce elastickou schopností. Samolepící kvalitní omyvatelná folie d-c-fix odolná proti otěru, velice vhodná k renovaci a . Lepení interiéru audi a4. Montáž autofólií provádíme nejmodernějšími instalačními technikami tvarováním z jednoho kusu fólie a bez nutnosti demontáže skel z vozu. Specializujeme se na prodej 3D karbonových, chromových, matných a lesklých tvarovatelných folií.


V sortimentu naleznete pomůcky k lepení. Karbonová fólie 3D bílá 130cm. D carbon folie 150cm na metr černa barva 150x100cm.


Litá PVC folie , lepení při cca 20C° na čistý a odmaštěný povrch barva: černá rozměr folie v balení:.

Fólia vzhľadom pôsobí profesionálne skoro ako originál carbón. Fólia sa pri lepení dá aj odlepiť ak sa Vám nedopatrením niekde nečakane prilepila. První a určitě zajímavá novinka se týká realizace lepení folie přímo z místa Vašeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...