středa 27. února 2019

Řídící jednotka opel zafira

Je určen pro čištění ventilů EGR a pro turba. Problém je, že nevím kde ho . Tyto části nemohou být čištěny pomocí přísady přidávané do nádrže nebo přísadou přidávanou do palivového vstřikovacího systému. Produkt, který se uplatňuje např.


EGR (recirkulace výfukových plynů), ventilů a turbodmychadla.

Nejlevnější čištění filtrů pevných částic: rychlé a levné čištění dpf filtrů. Zaslepení a Čištění EGR. Nie każdy może sobie pozwolić na Audi lub BMW. Ahoj všem prosím o radu když chci vyčistit egr ventil musí se pak nějak nastavovat nebo dát jen zpět a hotovo? A mužu použit technický benzín?


VYČISTÍME ZANESENÝ EGR VENTIL I SÁNÍ MOTORU. Vymontování docela šlo, musí se . V rámci čištění EGR je nasnadě i vyčištění sání, které bude nejspíš .

Včera po vyčištění EGR , klapky, hadice a hrdla sání znatelně klidnější chod motoru a hlučnost, ale žádný výkon. EGR má za práci vracet část výfukových plynů do sacího traktu motoru. Prohlédněte si alba na téma – čištění EGR. Díky vhodně zvolené směsi rozpouštědel velmi . Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Exhaust Gas Recirculation Valve (Egr ) Checking.


Sundáme ramínka stěračů (pod krytkama – klíč „15“). Odsponkujeme plastový kryt stěračů (cca. sponek) a vysuneme ho z drážky . Závada: Na přístrojové desce se rozsvítila kombinace tří kontrolek, mezi nimi TRC. Majitel sám již přišel s . Má někdo zkušenost s tím, jak ověřit funkčnost EGRu, a jeho čištěním ? Procházel jsem manuály, které tady kolují a našel, že to může dělat i EGR , bohužel, . YACCO EGR CLEAN - čistič EGR.


EGR CLEAN - pro zážehové i vznětové motory, odstraňuje přebytek karbonové usazeniny . Zdar borci, chci se s vámi podělit o mojí zkušenost s EGR na mojí Astře H 1. Nejprve proč jsem se do toho pustil. Kód produktu je unikátní číslo produktu v .

EGR valve cleaning WITHOUT. EGR demontáž z Fordu, ultrazvuk , Fabia motor skladní , lakovna, eBMW. Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s čištěním EGR. Mechanicky bych to zvládl podle manuálu, ale dole je taková malá . Vzhledem k tomu, že při spalování nafty vznikají mastné saze, je potřeba počítat s tím, že se nám tyto mastné saze pomocí EGR dostávají do sání, kde se usazují .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...