úterý 26. února 2019

Leštění laku

OPRAVY, RENOVACE A LAKOVÁNÍ ALU DISKŮ. Zabýváme se opravou odřených a jinak poškozených alu kol. Poškozené alu disky opravujeme profesionálně . Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků. Lakování kol dle přání zákazníka a.

Kola jsou prvkem, který dokáže významně ovlivnit celkový vzhled a image auta. Kromě získání originality se renovací disků také prodlouží jejich životnost. Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol.


Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám sděleny podrobnosti o časovém . Leštění a renovace hliníkových litých kol. Každý kousek na vašem voze si zaslouží tu nejlepší péči. Nejen v garáži našeho detailingového centra platí rčení,.

Opravy a renovace ALU disků. Postupem času dochází k deformaci alu-disků. Tento malý nedostatek dokážeme odstranit a tím prodloužit životnost vašeho disku . Tryskáme vše od veteránů, přes plechové a hliníkové disky , rámy jízdních kol, nálezy z války (pouze bezpečné kousky Renovace ALU kol (lakování, mini límce). Jak si levně opravit a nalakovat kola , maximálně do 500kč. Postup pro někoho kdo si to chce zkusit a neví jak.


Rychlá a levná oprava ALU kol s lakováním či bez lakování v Praze. Po domluvě jsme schopni vám disky opravit i na počkání. Rovnání provádíme na počkání na provozovně v Kobeřicích. Provádíme rovnání a renovace alu - disků (alu-kol).


Na naši provozovně v Chrudimi naleznete i pneuservis. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové lakování disků. Profesionální oprava a renovace alu disků.


Prodej ALU kol všech značek. Zajišťujeme kompletní opravy poškozených hliníkových disků.

Pokřivené kola od výmolů, prohnuté okraje a límce. Nabízíme opravu poškozených alu disků. Rozlešťujeme podřené lemy . Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel. Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu.


Zároveň disponujeme bazarem ALU disků. Rovnání alu disků , sváření litiny, nerezu, hliníku, Vapo-Napo Praha 8. Inzerát Renovace ALU a Plechů v okrese Most, cena 600Kč, od tumovamarie na Sbazar. ALU disků Teplice, rovnání ALU disků Teplice, svařování ALU disků Teplice. Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku.


Kompletní pneuservis pro osobní, lehké. Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku , úschova pneumatik, úschova. Zaměřujeme se na opravy hliníkových disku jak na motocykly tak i na automobily. Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku.


E-shop s ALU disky a příslušenstvím Výprodej ALU disky , bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...