středa 27. února 2019

Opravné tužky na lak

Efekt metalických odstínů se tvoří pomocí revolučního čirého laku , který obsahuje metalické pigmenty. Konstrukce opravné lakovací tužky Car-Rep je zcela . Vyberte si z velkého množství barev, pokud však nemáme tu vaši, objednáme . Opravné tužky a spreje si hravě poradí s drobnými škrábanci na laku vašeho auta. Cena 13Kč s DPH 15Kč.

Opravná korekční tužka s akrylátovým autolakem pro drobné opravy laku. Hlavná stránka Opravné korekčné lakové tužky a spreje. Použití je obdobné jako u laku na nehty. TUZKA LAK MODRA OCEAN 947.


TUŽKA - FIX na opravu laku auta za 1$! Ako na opravu poškodeného. Zakázkové míchání barvy podle kódu odstínu barvy.

Lakovací tužka na opravu laku. Drobné škrábance na laku trápí každého z nás. Některé z nich však jdou lehce odstranit přípravky, které naleznete v naší nabídce. Zaujala Vás tužka na opravu autolaku Fix It Pro, ale bojíte se poškození laku ? Může být kvalitní oprava skutečně takto jednoduchá?


V první řade je třeba říct,. Veškeré informace o produktu. Fabia - Náhradní díly - Autokosmetika a chemie - Spreje, opravné tužky : Katalog náhradních dílů Škoda Fabia nabízených k prodeji v on-line obchodě s. Název zboží, Dostupnost, Cena. Tato tužka je naplněná přímo metalizovaným a perleťovým autolakem.


Zaručujeme dobrý lesk bez použití bezbarvého laku , ale pro ještě lepší výsledek můžete. Akrylový autolak pripravený na objednávku podľa kódu farby uvedenom na štítku. Súčasťou vrchnáku je aplikačný štetec, ktorým je možné opraviť drobné . Při používání by nemělo docházet ke zaschnutí opravné emulze s . Tužka na opravu laku obsahuje čirý lak pro opravu hlubokých škrábanců a stop po kamení.

Pero s ergonomickým úchopem trojhranného tvaru. Kovový hrot s míchací kuličkou, která zabraňuje zasychání. Korekce cca mm začne vytékat po zmáčknutí. Farba opravná Modrá Metalíza VW ATLANTIK LC5H J(ml so štetcom).


Barevná tužka na opravu laku se snadno používá a je určena pro všechny druhy laků. CarPlan PKK0Opravná tužka na lak tmavě zelená vosková tužka pro . Retušovací opravná tužka - fix na dřevo s plstěným šikmým hrotem. HOLZSPRAY - retušovací lak ve spreji 400ml. DK Opravná tužka Citroën Blanc Banquise EWP, 24 9ml.


Kč bez DPH 22- Kč s DPH. Zobrazit pouze zboží skladem. V nabídce Našeho eshopu najdete různé opravné tužky pro lak automobilu. Nabídku neustále rozšiřujeme.


OPRAVNÉ KOREKČNÍ TUŽKY NA LAK FIX IT PRO, SET KUSY ! Korekční tužky Korekční tužka pro drobné opravy laku např. Pokud máte poškrábaný lak na autě od větví a kamínku zkuste korekční tužku fix it pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...