úterý 29. srpna 2017

Automyčka plzen

V Plzni na Košutce u Globusu. Jedinečná metoda bez použití kartáčů. Bezdotyková samoobslužná myčka aut v Krašovské ulici v Plzni na Lochotíně.


Reviews Podělím se o svoji zkušenost. Majitelé mnohých vozů rádi využívají k jejich mytí bezkontaktní automyčky, které jsou pro ně jasnou volbou a mají přednost před . Automyčky v Plzni -město a okolí. AUTOMYČKA EXPRESS (CAR WASH). Samoobslužné tankování Po-NeNONSTOP.


Přímo v nákupních centrech. Plzeň - Chotíkov Změnit pobočku. Než si nakoupíte - Vaše auto ručně vyčistíme. Kompletní mytí za hodinu.


Automyčka plzen

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Tento web používá cookies. Pokračováním v prohlížení těchto stránek bez změny nastavení cookies v prohlížeči souhlasíte s použitím informací.


Dlouhodobé parkování hod. Parkování a mytí aut v Plzni. To nejlepší pro Vaše auto. Prodejny MAKRO najdete ve všech velkých městech České republiky včetně Plzně. Neváhejte nás zde navštívit!


Automyčka plzen

Nejlepší myčka , výborné místo a přístup, úžasný a obětavý personál, moc děkujeme. Vítáme Vás v největší stanici technické kontroly v České republice. Projet automyčkou je velice pohodlné a rychlé, ale zároveň i nešetrné k laku vozu. Může dojít k poničení vašeho automobilu, poškrábání laku a na vašem voze . Obdobné případy čas od času řeší i myčka u čerpací stanice ONO na Studentské ulici nebo myčka IMO na Jateční třídě v Plzni. Directions icon Get Directions . Zatímco ruční mytí je co do výbavy standardní, myčka patří mezi nejlépe . Pokud kluci přivezou auto k mytí, mohou ho postavit na . Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst v auto – moto v Plzni - město a okolí.


Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního . Nově otevřená myčka na ulici Račerovická v Třebíči. DŮLEŽITÁ INFORMACE ‼ SJEDNOCUJEME SYSTÉM KARET RAČEROVICKÁ, BRNĚNSKÁ . Myčka LS - Ludvík Soustružník. Pracovník péče o luxusní vozy v nákupních centrech PLZEŇ.


Poskytování služeb ručního mytí exteriérů a kompletní čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...