středa 9. srpna 2017

Autovrakoviště česká lípa

Nechcete neustále utrácet za mytí auta v myčce? Využijte z naší nabídky Sadu na mytí aut. Tuto sadu na mytí aut od společnosti GARDENA je možné začít . Navíc díky integrovanému nádobě na mýdlo se spínačem můžete určit, kolik mýdla použijete při mytí aut. Praktický průtokový kartáč s měkkými štětinami poskytuje důkladné mytí aut bez rizika poškrábání.


Teleskopické koště vám ušetří peníze při. Snadné mytí tekoucí vodou, košťátko . Sada na mytí auta GARDENA cleansystedoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nahlédněte na průtočné kartáče Vikan na čištění disků vozidel. Vikan poskytuje řešení čištění v dopravním sektoru.


Vhodné pro autoservisy i mytí osobních . Vikan kartáč na auto průtokový 270mm, hranatý. Mycí kartáče, stěrky na okna, kbelíky skladem na autodoplnky-prodej. Robustní průtokový kartáč na mytí velkých ploch. Ruční kartáč na mytí vozidel z černého pěnového polypropylenu s měkkými červeno zelenými štětinami.


Vašeho vozu- díky nízké hmotnosti a vnitřnímu . Kartáč na mytí auta teleskopický 250cm BRADAS. Protecton Sada pro čistění auta Microfiber set 9ks. Vhodný pro mytí nákladních vozidel.


Je vhodný pro jemné mytí karoserií, masky a částí motorů a běžné použití. Jezdíte s autem pohodlně do mycí linky, nebo mu věnujete péči s kyblíkem a hadrem? A víte, že se tím dá nadělat ještě větší škoda, než . Systém GARDENA Cleansystem je dokonalý systém, který zvládne veškeré úklidové práce kolem domu a na zahradě. Připojte k hadici ruční mycí kartáč nebo . Díky nízké hmotnosti a vnitřnímu proudění vody lze vytrvale bez opětovného . Více než 1servisů v celé ČR!


Průtočný kartáč na mytí vozidel. Patentovaný kartáč s nastavitelným kl. Kvalitní příslušenství KÄRCHER a Vikan pro mytí automobilů pro profesionály i hobby uživatele. Kartáče na mytí osobní a nákladních vozidel, kartáče pro průmysl a potravinářství , značkové kartáče VIKAN, profesionální kartáče. Použití je možné zejména u vozidel.


Maximální délka kartáče činí 1cm. Smeták na mytí aut krátký. Tělo smetáku je z pevného materiálu, má silné a měkké štětiny. Rotační víceúčelový kartáč s výměnnými nástavci pro mytí automobilů.


Autovrakoviště česká lípa

Určeno pro stroje Nilfisk Compact a Excellent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...