úterý 1. srpna 2017

Cisteni interieru

Zabýváme se čištěním interiérů vozidel, ale také koberců, sedacích souprav, křesel, atd. Provádíme čištění interiéru aut v Praze suchou i mokrou cestou. Specializujeme se na čištění interiéru vozidel, renovaci laku a leštění světlometů. Celý interiér vyčistíme i od zdánlivě neodstranitelných skvrn.


Mokré i suché čištění interiérů vozidel.

Ostrava ruční mytí automobilů. Rovněž mytí exteriérů vozidel. K čištění interierů aut používáme speciální prostředky, které jsou vyvinuty k hloubkovému účinku vyčištění . Nabízíme špičkovou kvalitu za skvělé ceny. Neváhejte a využijte našich profi . Precizní hloubkové čištění interiérů aut, odstranění bakterií, roztočů a alergenů.


Dnes ušetříte 4Kč díky slevě. Mytí, čištění interiérů vozů, alu kol, motorů, Sonax, bezkontaktní mytí, tepování, voskování laku Pikatec, Teplice.

Interiér vozu zbavíme veškerých nečistot, bakterií a alergenů za pomoci parního čištění. Do detailu vyčistíme každý záhyb sedačky, koberečky,stropní čalounění i. Hledáte čištění interiéru auta Jičín? Navštivte cisteautokopidlno.


Výběrem této služby dosáhnete kompletního vyčištění interiéru od hrany dveří. Doba čištění se pohybuje mezi 5-hod dle velikosti vozu a míry znečištění. Poskytujeme vysoce kvalitní služby v oblasti čištění interiérů všech druhů automobilů.


Použití moderních technologií, značkové kosmetiky a důkladné ruční práce . Naše přípravky ochraňují kůži nebo čalounění . Vaše jediné Plusové čištění interiérů aut v Praze. Dokonalé čištění a tepování vašeho vozu již od 7Kč. Využijte čištění interiérů aut v naší automyčce. Zajišťujeme profesionální čištění autosedaček – látkových i kožených.


Neztrácejte čas zbytečnou prací. Používáme profesionální techniku . Chcete mít svoje vozidlo opět jako nové ?

Nemáte moc času na vyčištění interiéru vašeho vozidla? Dobrý den, vítáme Vás na našich stránkách. SONAX snadnější a Přečtěte si více informací. Profesionální čištění sedaček, stropu a čalounění suchým a mokrým způsobem.


Vysávání, ošetření plastových dílů a kůže. RUČNÍ MYTÍ, ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ. Váš vůz bude ošetřen nejšetrnější metodou ručního mytí za použití nejmodernější technologie a mycích přípravků. Naše služby provádíme výhradně na profesionální úrovni se smyslem pro detail.


Voskování a leštění karosérie, mokré i suché čištění interiérů , čištění a ošetření koženého interiéru. Ruční mytí vozu nabízíme již od 4Kč!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...