čtvrtek 17. srpna 2017

Oprava disků

Renovace ALU kol - lakování, leštění, rovnání a svařování hliníkových disků za skvělé ceny. Pokud máte alu disk ohnutý na vnitřním i vnějším rantlu nebo je jinak. Projeli jste velkou dírou?


Na moderních strojích poslední generace opravíme Váš . Specializujeme se na opravy alu kol. Nejrůznější typy oprav alu disků , svařování hliníku, naváření hliníku i kompletní renovace alu kol jsou předmětem naší .

Jsme specialisté na opravy a renovace ALU disků. Dnes vám ukážu jak opravit odřené nebo oparkované alu disky za pár peněz. Rovnání Pískování povrchů. Potvrď ODBĚR pro další videa díky:) . Rychlá a spolehlivá oprava alu disků Praha je tady pro vás kdykoliv.


ALU disků Teplice, rovnání ALU disků Teplice, svařování ALU disků Teplice. Zajišťujeme kompletní opravy poškozených hliníkových disků. Pokřivené kola od výmolů, prohnuté okraje a límce.

Rozlešťujeme podřené lemy . Rychlá a levná oprava ALU kol s lakováním či bez lakování v Praze. Oprava ALU kol auta v Praze. Dokážeme opravit jakkoliv poškozené kolo.


Provádíme opravy a renovace hliníkových i plechových disků kol na rovnací stolici pomocí . Potřebujete opravu alu disku ? Drobné opravy karoserií, pneuservis provádí Zdeněk Brož. Naše firma opravuje automobilové Alu disky do velikosti až palců. Cena se odvíjí podle velikosti kola a míry poškození.


Máte-li nějakí dotazy, zavolejte nám. Megacars - Už se Vám někdy opotřebila ALU kola u vašeho vozu? Máme pro Vás osvědčený připravený postup renovace hliníkových disků , . Nabízím opravy hliníkových disků kol a svařování hliníkem.


V našem servisu v Prostějově na ulici Kralická provádíme rovnání alu disků a opravy ALU disků - opravy poškozených hran a kontrolu házivosti disků , . Seznámíme vás s prevencí proti ztrátě dat v případě poškození pevného disku. A také vám ukážeme, jak ztracená data obnovit. Postup opravy u alu disků je podobný jako u opravy laku, také zde se snažíme provést opravu lokálně.

Termín dokončení je i zde během dne, s výjimkou . Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků. Provádíme estetické opravy i rovnání, svařování a vyvážení alu kol. Lakování kol dle přání zákazníka a. Tento nedostatek dokážeme odstranit a tím prodloužit životnost a použitelnost vašeho disku. Provádíme profesionální rovnání, opravy renovace disků všech typů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...