pátek 11. srpna 2017

Servis elektrokotlů

Dodávka a montáž elektrokotlů. Servis a montáž elektrokotlů. I v době vysoké ceny elektrické energie nacházejí elektrokotle své uplatnění a to zejména v . Kondenzační kotle závěsné i stacionární, elektrokotle , zásobníky teplé vody a . Jsme servisním partnerem těchto výrobců (u těchto výrobců provádíme záruční a pozáruční servis ):.

Montujeme elektrokotle Protherm. Provádíme zapojení elektrokotle Protherm. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis elektrokotlů Protherm. Zabývám se především servisem, opravami, čištěním, odvápněním plynových a elektrických kotlů mnoha značek.


Firmy jsou řazeny dle PSČ. Plynové kotle IMMERGAS, VAILLANT. Infra vytápění, sálavé panely FENIX.

Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína. Revize a servis elektrokotlů. Záruční a pozáruční servis. Montáž a servis elektrokotlů do firmy Thermona. Jsme certifikovanými servisními techniky a dodavateli plynových kotlů, elektrokotlů a průtokových ohřívačů.


V okrese Brno a Brno-venkov zajišťujeme servis a . V této části naleznete vyhledávač autorizovaných servisů výrobků značky Dakon. Důležité upozornění: V období záruční doby kotlů Dakon smí provádět servis a . Dále provádíme měření termokamerou ve stavebnictví i průmyslu. Závěsné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a . Nabízíme také kontroly a zapojení hromosvodů i servis elektrokotlů. Profesionální servis plynových kondenzačních i atmosférických kotlů a spotřebičů.


Jsme léty prověřená firma, která provádí kvalitní montážní, servisní a opravné práce. U této značky též provádíme prodej, instalaci i servis elektrokotlů ! Nabízíme: Autorizovaný servis plynových kotlů a elektrokotlů. Roční zákonné prohlídky spotřebičů.

Jsme sdružením servisních techniků zabývajících se autorizovaným servisem a revizemi zejména plynových kotlů, elektrokotlů a regulacemi s nimi souvisejícími. Naše firma nabízí prodej, montáž a servis kotlů a bojlerů:. Realizujeme dodávku a montáž kotlů na plyn, pevná paliva či elektrokotle v různých provedeních . Nabízíme servis , kontroly, uvádění do provozu, odstraňování poruch a havárií u plynových kotlů,.


Z dlouholeté praxe lze potvrdit, že kotle Protherm se velmi dobře servisují a opravují. Jako přední česká firma má Protherm po celé České republice servisní síť s . Oprava plynového kotle a elektrokotle. Od našich smlubních partnerů máme zajištěny pro opravy originální náhradní díly a servisní podporu.


Od tohoto výrobce zajišťujeme autorizovaný servis a montáž elektrokotlů , plynových závěsných, plynových kondenzačních a stacionárních plynových kotlů. Elektrokotle Vít Kandler, Cítov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...