čtvrtek 3. srpna 2017

Autosamolepky praha

Autosamolepky praha

Místo kola namontoval opilý řidič k přívěsnému vozíku skateboard. Kuriózní situaci řešili v úterý 19. Zastavili řidiče osobního auta, který namontoval místo kola u přívěsného vozíku skateboard. Navíc byl šofér opilý a auto mělo kradenou značku.


Autosamolepky praha

Prodám přívěsný vozík vlastní výroby po GO stk do 8. Vše pro přívěsné vozíky skladem. Hledáte ke koupi přívěsný vozík ? Využijte nabídky společnosti MS AUTO CZ, spol. Policejní hlídka zastavila automobil s přívěsným vozíkem v úterý před polednem v Hobzíkově ulici v Opavě.


Když muži v uniformách pohlédli na . Přívěsy, vozíky - Opava , inzerce. Nový Autopřepravník Vapp s VÝRAZNOU SLEVOU. Dvounápravový přívěsný vozík DB PRO ( 265x129) sklopný.


Multifunkční přívěsný vozík DBZAS 205SU (205x122) sklopný. Velké Hoštice (okr. Opava ). Nabízíme: PRONÁJE-přívěsy. Půjčujeme přívěsný vozík za osobní auta.


Vlastním očím nevěřili v úterý opavští policisté, kteří zastavili . S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík , přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Nevíte, kde si půjčit vozík za auto? Půjčovna přívěsů v Opavě Vám nabízí k dispozici přívěsy běžně dostupné na našem trhu.


Autosamolepky praha

Pokud potřebujete něco rychle. Policisté v Opavě v úterý zastavili řidiče, který měl za autem přívěsný vozík , u kterého nahradil chybějící kolo skateboardem. Koupim přívěsný vozík , Cena: Dohodou, Lokalita: Opava. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v okolí města Opava.


Tento přívěsný vozík je velmi lehký a rozměrově kompaktní. DÍLY PRO PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY. Sleva za zapůjčení přívěsných vozíků.


Nevšední přístup k opravám prokázal muž (52) z Opavy. Skateboard namísto kola u přívěsného vozíku upoutal pozornost policie. Opava - Případy krádeží přívěsných vozíků za osobní automobily na Vítkovsku objasněny a další TČ a další. Půjčovna stavebního nářadí, vibračních strojů, svařovací techniky, zahradní techniky.


O ceně za přívěsný vozík otopového dřeva rozhodne rada obce ve středu 30. Branka u Opavy added new photos to the album ÚKLID TRŇÁKU. Stavební techniku také prodáváme a. K zapůjčenému nářadí nabízíme pronájem přívěsného vozíku. Pojízdný hydraulický jeřáb.


Startovací a nabíjecí vozík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...