úterý 15. srpna 2017

Leštící sada

Sada na broušení a leštění auto moto veterán - velká. Ruční leštící sady pro použití v domácnosti. Mini sada pro broušení a leštění.


Leštící sada pro úpravu oceli, nerezi, hliníku. Odstraníte s ním izolované lokální škrábance, . Lze použít k leštění karoserií .

Ergonomická rukojeť je vyrobena tak, aby se dala použít na každý kotouč. Lešticí sada na údržbu člunů. Maximálně stabilní otáčky za . K leštění potřebujete pouze běžnou vrtačku a rychle dodáte svému vozu původní vzhled.


Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na . M leštící sada pro renovaci světlometů (balení pro dva světlomety). Sada obsahuje hybridní kotouč k očištění sváru, Unitized kotouč k odstranění lehkých škrábanců a Filcový kotouč . Kompletní sada na leštění, dílná.

Na leštění kovů, skla, ušlechtilých kovů, porcelánu a plastu. Stáhnout soubor (MB). Sídlo společnosti v Tuchoměřicích. This Pin was discovered by Galantier. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Používá se pro dosažení velmi vysokého lesku na všech kovových . Souprava nejprodávanějšího příslušenství v praktickém boxu. Vyměnitelné vložka a tři oddíly zajišťují vynikající uložení. Brožura Dremel Quick-Start obsahuje.


Obsahuje prošívané leštící kotouče (5 a 1mm), červená a zelená leštící pasta. Určeno pro leštění s pomocí vrtačky. DREMEL záruka spokojenosti a kvality. Dremel 6čistící a leštící sada – Čistící a leštící sada.


Veškeré informace o produktu. SwissFlex: leštící disky a leštící proužky pro hrubou úpravu, dokončení i vysoké leštění, vhodné na kompozita, amalgámy, skloionomerní cementy, náhradní . Sada pro leštění kovových předmětů, především nerezových. Sada tří kotoučů o průměru cmp pro dokonalé ruční vyleštění karoserie vozu.


Produkt se již neprodává. Hlavní součástí sady je .

Ocelový kartáč na odrezování, čištění oceli a . Ideální příslušenství pro mikro nářadí Proxxon. Sada , ve které máte nejuniverzálnější leštičku a vše co potřebujete od Rupesu, abyste udělali z laku absolutní zrcadlo. Tato sada je určena na oživení a . FERM lešticí sada ks pro FCP-180K v obchodech na Zboží.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...