pondělí 21. srpna 2017

Elm327 motonet

OBD-testerit-ja-vikakoodinlukijat? Komplektis CD-kasutusjuhend. OBD II tester töötab Android -mobiilseadmel. ELM3- VAG COM kaapeli netist - e-ville.


Elm327 motonet

Monipuolinen palikka on loistava apuväline . Saahan sillä joskus MIL-valon sammutettua? DriveLooper on OBD-lukija joka kytketään suoraan auton. Voorttiin paras lukija halvalla ei löytyne.


Katso mitä autosi tekee reaaliajassa, saada OBD vikakoodit, auton suorituskykyä, anturitietoa ja enemmän! Mulle on ainakin jäänyt sellainen kuva, että Elm3Obd-II Vgate 1. Hanki OBD-ajotietokone jälleenmyyjiltämme. Käyttöönotto ei voisi olla paljon yksinkertaisempaa. Lataa sovellus ja rekisteröidy.


Elm327 motonet

IKH:n lukija, en tiedä kauanko . Tehokas diagnostiikkatyökalu joka toimii kaikkien OBD-protokollien kanssa, myös CAN- väyläisissä . Mertmi kirjoitti: Obd bt pulikoissa on sitten viisainta ostaa elm3:n versio 1. Olisinpa tuon tiennyt aikaisemmin. Paketissa luki myös Minit . Jos autosta löytyy OBD-pistoke niin suosittelen dealextreme. Nyt on siis itsellä piuha, joka lukee oman . Próbnik napięcia do samochodów . Ställ kandidaterna mot väggen! Oulun ja maailman kirjailija.


Paavo Rintala katsoi maailmaa vaikeiden lapsuuden ja nuoruuden . Verkkokaupassa käytössäsi . Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Den nya utvecklingsministern Sirpa Paatero har förbundit sig att främja de mänskliga rättigheterna med hjälp av utvecklingspolitik. Bluetooth Diagnostic Interface Scanner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...