čtvrtek 31. srpna 2017

Eloxování brno

Pružná hydroizolační hmota AQUAIZOL plus je určena pro přípravu vodotěsného podkladu pod obklady a dlažby ve vnitřním prostředí. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Používá se pro izolace sklepů, základů staveb a nádrží proti zemní vlhkosti.


Pomůžeme odstranit vlhkost v domě a zamezíme vstupu vody do domu. Profesionální nástřik tekuté hydroizolace.

Rezervujte si bezplatnou prohlídku. Jde o dvousložkový, trvale pružný, hydroizolační nátěr, na bázi disperze a směsi . Vhodné k ošetření pozinkovaných konstrukcí pro zvýšení jejich životnosti. Hydroizolace a parozábrana. Je to šedá sypká směs písků, cementů a organických přísad (složka A) a syntetické kapaliny (složka B) vyvinutá ve . Představujeme vám výrobky pod značkou PRO-DOMA.


Dvoukomponentní cementová elastická membrána k vodotěsnému ošetření betonových podkladů proti tlakové vodě. Je vhodná hlavně pro použití v.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Potřebnou hydroizolační stěrku si jednoduše objednejte u nás a ušetřte si tak čas hledáním. Jednosložková hydroizolace KOUPELNA DEN BRAVEN. Skladem (vybrané varianty). Tekutá hydroizolace 2K funguje také jako izolace proti radonu.


Dvousložková nátěrová hmota na bázi cementu, silikátových plniv a akrylátové disperze. Je určena k vytváření sekundárních těsnících . Gumoasfaltová hydroizolace střech a soklů Disprobit. Venkovní i vnitřní použití. Multigum tekutá hydroizolace 5Kg.


SIGA PRO TEKUTÁ HYDROIZOLACE je jednosložková disperzní hydroizolační hmota na bázi styren-butdienu s organickými a anorganickými přísadami do . Chemická báze - polyuretanová pryskyřice - NA PLOCHÉ STŘECHY! Enkopur je jednosložková polyuretanová vrstva na bázi osvědčených PUR - Prepolymerů. Prostředky vhodné pro hydroizolaci základů a zdiva stávajících . Obsahuje najemno mleté, vodou ředitelné asfalty obohacené o plastifikátory, . Pod keramické obklady a dlažby v interiérech se zvýšenou vlhkostí.


Vysoce elastická, připravená k okamžitému použití.

Vysoká přilnavost ke stavebním. Naše firma si vám dovoluje nabídnout produkty určené pro hydroizolace , které při správném postupu zabraňují pronikání vody do vašich objektů a staveb. Nový článek na našem blogu, nenechte si ho ujít.


Popis: DEN BRAVEN Tekutá lepenka 2K hydroizolace 14kg kbelík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...