pátek 25. srpna 2017

Čelní sklo citroen c4

Sklo čelní zelené, držák nebo senzor déšt - světlo, VIN, změna sítotisku. Autodíly a náhradní díly CITROËN CI (LC_) Díly karoserie a osvětlení CITROËN CI. AGSMVW1B Čelní sklo CITROEN Cr.


Rok výroby: 06- Rozměry: Poznámka: MPV Vysvětlivky ke zkratkáMP=modrý pruh. ACDMVZ6A Čelní sklo CITROEN CPICASSO r.

Popis: NOVÉ prodám NOVÉ čelní . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Citroën CPicasso - panoramatické čelní sklo. Skla pro vozy CITROEN Cza bezkonkurenční ceny se zárukou dnů na vyzkoušení funkčnosti. TORPÉDO, PLAST POD ČELNÍ SKLO CITROEN CGRAND PICASSO PRAVÉ VHODNÉ PRO VOZY CITROEN CPICASSO, CGRAND PICASSO JEDNÁ SE.


Tryska ostřikovače CITROEN CCC5. CCactus on uudistunut huomattavasti mukaillen segmentille ominaisia teknologioita ja . Auton myynti Euroopassa päättyi .

Citroen cgrand picasso čelní sklo , Cena: Dohodou, Lokalita: Kutná Hora. První co u nového Citroenu CPicasso upoutá je výrazný design. Tento dojem posiluje panoramatické čelní sklo a velká prosklená střecha, které do vozu . Počet: - ks Další popis: - r. GPS - buď jen sklo , nebo případně i jeho výměnu.


Zobrazit všechny kategorie Skrýt všechny kategorie. Head-up Display je systém promítání informací na čelní sklo , kdy se na průhledný pás ve zrakovém poli řidiče barevně promítají informace nutné k řízení. Nejlevnější autoskla pro vás vůz s mobilní montáží po celých Čechách. Prodej autoskel, výměna, opravy ( zcelení), skla skladem, kvalitní a originální sklo , . Klady: - prostor a pohodlí: - čelní sklo a panorama: - motor, spotřeba a výkon.


AGAMVW1B detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, . Výrobní závod automobilových skel Steklo-Lux (se sídlem v Boru, Rusko) . Akce platí pouze u participujících prodejců CITROËN na území ČR. Panoramatické atermické čelní sklo. Trysky ostřikovačů jsou integrované do konců stíracích lišt, a tudíž lépe očistí čelní sklo. Další velkou nezvyklostí je obří čelní sklo , které přechází až nad hlavu .

Citroen CSpace Tourer s dvoulitrovým naftovým motorem o výkonu. Obrovský výběr originálních Těsnění Oken Automobilů pro CITROËN C4. Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy. Obě vozidla představovalo velké panoramatické čelní sklo a tenké sloupky dveří, ke zvýšení . Co dělat, když praskne čelní sklo. Když čelní sklo nemáte pojištěné, budete totiž muset jeho opravu nebo.


Linie interiéru nového CITROËN CPicasso jsou čisté a zpracované v duchu loftu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...