pondělí 21. srpna 2017

Autosklo servis

OBCHOD A SLUŽBY - velkoobchod tel. Zlatý certifikát - prodej, montáže, opravy a výměna autoskel tel. Telefonní spojení: bezplatná infolinka: . Komplexný servis , oprava a výmena autoskla.


Ponúkame aj autoservis, pneuservis, servis klimatizácií a zapožičanie automobilu. Pobočky najdete po celé Praze!

Naše firma provádí výměnu čelních, bočních a zadních skel na všechny typy vozidel včetně nákladních vozidel a autobus. FAKTURAČNÍ A KONTAKTNÍ ADRESA AUTOSKLO SERVIS CZ PŘÍBRAM s. NEMÁTE ČAS ŘEŠIT OPRAVU ČI VÝMĚNU AUTOSKLA V AUTOSERVISU! JSTE PRACOVNĚ VYTÍŽENÍ A AUTO POTŘEBUJETE KE SVÉ PRÁCI!


Rychnov nad Kněžnou, Dlouhá Ves. Dále také provádíme montáž auto fólií se ztmavujícím účinkem a okenních fólií a. Vítáme vás u stránek Mobilní autosklo luma. Zabýváme se již více jak let výměnou čelních, bočních i zadních.

Naše firma vlastní také plně vybavený mobilní servis , s kterým jsme ochotni přijet. Jsme distributorem skla SEKURIT Saint Gobain, spolupracujeme se značkami Pilkington a . V Ostravě působíme již několit let ako nejlepší autosklo servis v Ostravě. Nabízíme Vám komplexní služby od mechanických, pneuservisních, karosářských a . Auto sklo servis DAMA je servis s celorepublikovou působností.


Přijedeme přímo až na místo určené klientem a přímo u zákazníka vyměnime poškozené čelní . Servis automobilových skel. Připojištěné čelní sklo vyměňujeme ZDARMA! Výměny a opravy poškozených skel. Nevadí, rozhodně Vám sklo. Máte rozbité sklo svého vozu?


Profesionální výměna autoskla je pro nás maličkostí. Zajišťujeme také opravy a prodej autoskel nebo lepení autofólií. Smluvní servis pojišťoven. Likvidace pojistných událostí. Náhradní díly za nízké ceny.


Autoservis na všechny značky. Bezplatná výměna autoskel.

Naší velmi oceňovanou službou ze strany . Vše za Vás nahlásíme a vyřídíme. AUTOSKLO SERVIS – Žďár nad Sázavou. Nemáte pojištěné sklo u auta?


Vážení zákazníci naše firma provádí výměnu čelních, bočních a zadních skel na všechny typy vozidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...