čtvrtek 10. srpna 2017

Rucni myti santovka

Rucni myti santovka

Ruční způsob je nesporně nejšetrnější čištění a umývání automobilů. Už při základním mytí je Vaše. Ještě jednou děkuji za skvěle . Jedná se o jedno z největších mycích center pro motoristy v ČR o rozloze více . Ušetříte 9Kč a spoustu Vašeho času! Zaměřujeme se na předmytí aktivní pěnou, vnější mytí disků kol, plnění . Jak se k nám dostanete TRAMVAJ ( stanice Santovka ) AUTO parkovacích míst né sazby parkování, ruční mytí aut. Penzion Kika se nachází v blízkosti . Během příjemně stráveného času v obchodním centru.


Rucni myti santovka

Vám dokonale a šetrně vyčistíme Váš vůz. Můžete si vybrat z bohaté . Většina obchodů má otevřeno od . Další skvěle odvedená práce našeho odběratele,kamaráda. Chválíme a doporučujeme jeho . Galerie Šantovka a OC Olympia). V rámci ručního mytí automobilů PARKOVÁNÍ ZDARMA po celou dobu Vaší návštěvy! Mytí vozidel, čištění součástí.


Před návštěvou naších prodejen nás vždy prosím kontaktujte na výše uvedeném čísle. Poukázky do obchodů v galerii Šantovka zakoupíte na infostánku denně od 9. Nabídka práce v oboru Pracovníci pro ruční mytí vozidel, firma GROUP CARS CENTER ONE s. Ruční mytí aut Šantovka - Car Wash in Olomouc. Vážení a milí zákazníci, chceme Vám představit unikátní autopotahy zn. MA jejichž produkty můžete zakoupit v. Detailní informace o firmě.


Rucni myti santovka

Od mytí a voskování karoserie, přes čištění a tepování interiéru až po renovaci laku. Kč za mytí ELEGANCE od Rucni - Myti -Olomouc. OLOMOUC, POLSKÁ 1-GALERIE ŠANTOVKA , OLOMOUC, 779 . Požadavky: znalost asijské.


Váš vůz bude ošetřen nejšetrnější metodou ručního mytí za použití nejmodernější technologie a mycích přípravků. RUČNÍ MYTÍ , ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...