pondělí 14. srpna 2017

Bezkontaktní mytí

Bezkontaktní mytí automobilu Při bezkontaktním mytí nepotřebujete houbu ani kartáč. Běžnou silniční špínu tímto způsobem z karoserie odstraníte pouze za . Nejefektivnější způsob mytí, kterým lze velmi rychle a kvalitně umýt osobní i nákladí automobil. Náklady na jedno umytí se v případě bezkontaktního mytí.


Stále více se u nás rozmáhají samoobslužné myčky s takzvaným bezkontaktním mytím.

Jak taková myčka funguje a jak co nejlépe využít její . V případě bezkontaktní myčky je možné auto umýt již od korun. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash. Profesionální prostředek pro čištění a konzervaci karoserií osobních a nákladních vozidel Oblast použití: Ruční mytí.


Dává mu přednost stále více a více řidičů. Důvodem je především fakt, že si mohou umýt auto po svém, jak chtějí a kdy chtějí. Prvotřídní bezkontaktní myčka nabízí tyto služby: Vysoce účinná aktivní pěna – odstraní veškeré nečistoty karoserie vozu.

IQ Wash používá nejvyspělejší technologii na Evropském trhu. Nejvyspělejší bezkontaktní mycí centrum v ČR právě v Brně! Kromě ručního mytí nabízíme i bezkontaktní mytí osobních i dodávkových vozidel.


V našem mycím centru máme k dispozici i pračku koberečků, vysavač, foukání . Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních. Přijeďte ještě dnes a vyzkoušejte dokonalou kvalitu a rychlost mytí auta v bezkontaktní myčce v Karlových Varech Bohatice, na Jáchymovské ulici, hned na proti . Samoobslužná automyčka pro precizní, bezpečné a levné mytí aut. Ideální způsob mytí nových a drahých aut a vozů a netypickou karoserií. Neváhejte a přijeďte si umýt svého plechového miláčka šetrným způsobem! Největší mycí centrum v Praze samoobslužných mycích boxu, vysavačů ruční mytí s obsluhou.


Provoz mycích center je nonstop, prakticky bez čekací doby a . Značka EHRLE se jednoznačně asociuje s bezkontaktní technologií pro mytí vozů, která byla zdokonalována našimi inženýry v průběhu dlouhých let. Tlak vody a šamponu, jednoduše dosáhne i tam, kam se klasický kartáč nedostane. A jsou to paradoxně právě tyto. Fantastický výsledek během několika minut.


Velmi nízké náklady na umytí v. Mimořádně silný prostředek pro bezkontaktní mytí , vyvinutý zejména pro odstranění těch nejnáročnějších znečištění v osobní i nákladní automobilové dopravě.

Myčka umí umýt auto úpravou mycí vody a pomocí speciálního prášku . Výhody bezkontaktního mytí : cenová výhodnost, bezkontaktní mytí je levnější, myjete již od Kč! Nabízíme bezkontaktní mycí prostředky aktivní pěny. Umyjte si vaše vozidlo pomocí bezkontaktního mycího přípravku. Při tomto způsobu mytí auta nebudete. Použijte před mytím vozidla a pouze na hliníkové disky, nepoužívejte k mytí karoserie.


Darling Wash - bezkontaktní myčka s německou technologií Frank a ekologickými účinnými produkty k kvalitnímu mytí vozidla. Pro naše zákazníky ze Zlína, Slavičína, Vsetína a širokého okolí je k dispozici areálu STK Centra Vizovice BEZKONTAKTNÍ MYČKA s aktivní pěnou a možností i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...