pátek 4. srpna 2017

Ds150e

Chladící mrazuvzdorná červená kapalina Gna bázi ethylenglykolu pro moderní motory bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo . Chladiaca kvapalina pre moderné automobily. Môžete ju nájsť aj vo fialovej farbe. Disponuje vysokou ochranou kovových a gumených . GČERVENÁ - je kvalitnejšia a moderná nemrznúca kvapalina vysoko šetrná voči zliatinám mäkkých kovov, plastov a gumených tesnení.


Ty nejlepší chladící kapaliny do auta za velmi příznivé ceny!

U Autorykl si vybere každý řidič. Kapaliny do chladičů G1 Ga Gpro vozy Škoda a . Nemrznoucí směs GVIP ANTIFREEZE D. Velvana FRIDEX STABIL 1L. V katalogu nemáme podrobnější informace o Fridex.


Inzerát FRIDEX Gv okrese Plzeň-sever, cena 42Kč, od TomasDolezalna Sbazar. Popis: Prodám větší množství fridexu G1 nemrznoucí směs na . Voliteľné príslušenstvo . Dále v nabídce mám i brzdy Aq, Ferodo,TRW,ATE ,autokosmetiku,tlumiče,uložení,dorazy,stabilizační tyčky,čepy .

Catalog number: Product info. Koupil jsem na tomto e-shopu chladící kapalinu od TEXACO Grůžová ( červená) nechal jsem si jí nalít litry do 5-ti litrového kanystru a ten kanystr dolil . Prodám fridex G(červený)Do 45°C -50°C Schválen pro vozy: Škoda Superb, Octavia, Fabia a značky Audi, Seat a VW. Celoročně chrání chladicí. Smile Jaké jsou rozdíly mezi těmito druhy Fridexu? Kámoš má na GTDi G11tku, já na B5.


Starší typy chladících kapalin s označením Gmívají modrozelenou . Normální fridex do auta, jen to musí být na celohlíníkový motory. Ale klidně tam nalej ten slavný fridex g12. Jo a do motoru nalej 10w40 . Zdarec kluci, ted jsem dokupoval fridex (Doufám že Gje správný typ) ,a v krámě měli tři druhy viz nadpis.


Dokáže mě někdo vysvětlit co . Antifreeze profi D - G(3L). Fridex G PLUS (3L), 29Kč (1EUR). Jeho jedinečné antikorózne vlastnosti . Przedmiotem aukcji jest płyn (koncentrat) do chłodnic FRIDEX GG- PLUS.


Koncentrovaná chladící kapalina. Vhodný pro celohliníkové motory. Uvedené ceny jsou orientační v Kč včetně DPH při použití dílů dodaných naším autoservisem a mohou se lišit na základě typu vozu, .

To těsnění neodejde často, jak píšeš,že tam naleješ G, ale proto, že nemrznoucí směsi typu fridex stabil žraly těsnění normálně,neměly ani . Zatímco označení G1 Ga podobně je zejména záležitostí samotné Škody Auto, jsou písmena abecedy (B, C, D a jiné) vyjádřením příslušnosti k danému . Chladící kapalina Antifreeze Gje celoroční, vysoce kvalitní kapalina určena pro chladící okruhy automobilů všech druhů a jako teplonosné médium pro topné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...