středa 9. srpna 2017

Maskacova folie na auto

Samolepiace maskáčové fólie so vzduchovými kanálikmi. Najzaujímavejšie sú pre zákazníkov arktická maskáčová fólia v lesklom a matnom prevedení. V tomto článku sa dozviete spôsoby vyhotovenia maskáčov.


Maskacova folie na auto

WRAP FÓLIE NA AUTO - 3D Fólie. Kvalitní strukturovaný povrch pro snadné lepení bez bublin s prvotřídní přizpůsobivostí na zakřivené . CAMOUFLAGE FOLIE 3D ARMY tvarovatelná. Rozmer fólie je 100cm x 152cm. Táto fólia patrí medzi najkvalitnejšie na trhu. Celopolepy aut od Autofolie Praha s. Průměrná profesionální montáž fólie na celou karoserii trvá dny.


Jaký druh fólie na auto si mohu vybrat? Pokud i vy uvažujete, jak levně oživit vaše auto , tak právě změna, nebo obnova barvy je nejlepší způsob, jak. Cena ‎: ‎EUR s DPH Cena bez DPH ‎: ‎1EUR fólie na auto maskač - Wishmasters. Karbonová samolepící fólie je vhodná do interiéru i exteriéru. Vhodná na zpětná zrcátka, kapoty, střechy, mračítka, . Samolepící wrapové fólie určené zejména na polepování karoserie vozů.


Maskáčová karbonová folie LES (š. 52m). V nabídce mnoho bláznivých variant. Od carbonu, přes maskáč a . Objednal jsem si ochrannou fólii na přední světlomety. Hledáte kompletní návo jak nahlásit změnu barvy vozu na úřadě?


Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám v plánu změnu barvy na autě (polepem folie ) ze stříbrné metalízy do . AIR FREE (vzduchové kanáliky ), ktoré uľahčujú použitie fólie k povrchu. Dokonale vyleštěné ráfky, snížený podvozek, spojlery, doplňky, vycíděné a odladěné motory a všechny další tunerské úpravy byly k vidění na. Na auto lze také aplikovat matné, lesklé nebo 3D folie. Dáte ju na auto aj svojpomocne, ale je potrebná zručnosť. Musím sa priznať, že som nalepovanie takejto fólie vyskúšal aj ja - a s veľkým . SAMOLEPKA NA AUTO MASKÁČOVÁ FÓLIE 3D ZELENÁ . Hydrografická fólie - šířka cm.


Maskacova folie na auto

Uvedená cena je za běžný metr. Karbónová fólia maskáčová (air free bubbles). Aj vy by ste chceli vytunovať vaše auto maskáčom? Tentokrát sme poliepali Jeep Wrangler maskáčovým vzorom aplikovaným na auto fólii.


Plachty na auta a motocyklyPlachta na motocykly a skútry Plachta na čtyřkolku - maskáčová - vel. L - rozměr: 2x 1x 1cm . Folie na auto Plzeň, autofólie, Polepy aut, Tónování autoskel. Prodám použité ale pěkné chromované 3D doplňky na auto aj.


Skyfol ponúka a montuje fólie na auto , fólie na okná v rôznych prevedeniach a odtieňoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...