pondělí 21. srpna 2017

Servis nákladních vozidel

Hledáte servis nákladních aut v Praze? Nabízíme servis , opravy a údržba nákladních vozidel , opravy nákladních vozidel IVECO, MAN, Mercedes, DAF. Provádíme a zajišťujeme: přípravy vozidel na STK a jejich provedení Lorenc-398- Edit. Servis nákladních vozidel.


Nabízíme kompletní služby špičkově vybaveného servisu nákladních vozidel.

Našimi zákazníky jsou jak tuzemští, tak zahraniční . Náš servis nabízí dodání náhradních dílů, nerezových doplňků, pneumatik na vozy značek Scania, Man, Daf, Volvo a ostatní po . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Tachotek s. SCANIA, MAN, RENAULT, IVECO DAF, MERCEDES a dalších a jejich přívěsů a návěsů. SCANIA, MERCEDES, VOLVO, ostatní značky po dohodě se zákazníkem. Provádíme běžné a střední opravy nejen vlastních vozidel , ale i vozidel našich smluvních klientů.


V nabídce našich služeb je zahrnuta i výměna olejů a . Provádíme i generální opravy, záruční i pozáruční servis nákladních aut.

Děláme speciální úpravy i přestavby nákladních vozidel dle přání a potřeb zákazníků. Vedle STK naleznete největší servis nákladních vozidel a autobusů v regionu, myčku vozidel, kde Vám personál ochotně umyje jakékoliv vozidlo. Společnost provozuje servis všech značek nákladních vozidel. Provádíme opravy a servis nákladních a užitkových vozidel evropské provenience:. Hlavní činností společnosti Truck servis Praha je dovoz a prodej nákladních aut a opravy a servis nákladních vozidel.


Na servise užitkových a nákladních vozidel v Tečovicích provádíme kompletní záruční a pozáruční servis vozidel TATRA a NISSAN a také opravy a údržbu . K dalším činnostem patří servis nákladních vozidel , pneuservis, pronájem skladových prostor a prodej zemědělských krmiv. Provozujeme servis nákladních aut v Olomouci, opravy návěsové techniky, přípravu na STK a pneuservis v Olomouci. Vám nabízí opravy nákladních vozidel a komunální techniky, dále opravy vleků, nástaveb a kontejnerů.


K našim činnostem patří také mytí . Pravidelné výměny olejových náplní, provozních kapalin a filtrů. Naše nákladní vozidla Nákladní vozidla Kupte si své nákladní vozidlo Koupit. Naše společnost provádí kompletní servis nákladních vozidel určených pro provoz na silnicích tak v terénu.


Kromě nejčastější kategorie tahačů návěsů značek . List of Scania dealerships in your area providing the services you need. Abychom se ještě více přiblížili naším zákazníkům, otevřeli jsme autorizovaný servis užitkových a nákladních vozidel také v Praze.

V tomto pražském středisku. Jsme schopni vyřešit závadu nepojizdného vozu přímo na místě. Naše firma Autoslužba Mairych nabízí kompletní služby v . Poskytujeme servis nákladních a dodávkových vozidel IVECO se zaměřením na elektroinstalace, dále provádíme úpravy elektroinstalací . Vedoucí příjmu oprav nákladních vozidel. Opravy vozidel všech značek. Příjem oprav nákladních vozidel.


Ve vybavených dílnách společnosti BM Transport pracuje kvalifikovaný personál s odbornými znalostmi a dlouholetými zkušenostmi . Naše firma, která sídlí v Praze, se specializuje na nákladní auta a provádí jak servis , tak údržbu i opravy těchto vozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...