úterý 8. srpna 2017

Mytí oken praha 5

Opravný sprej pre rýchle núdzové opravy pneumatík. Doplňte si svoju výbavu o sadu na opravu defektov. GIVI S4sada na opravu defektov. MOTUL PTYRE REPAIR sprej na hustenie pneu 3ml . Buďte pripravení na možnosť poruchy a obstarajte si niektorú z našich sád pre opravu defektov.


LIQUI MOLY sprej pro opravu defektu pneumatiky 3ml.

Po této opravě je možno . Automatická opravná sada SLIME Safety spair pro defekty osobních vozů. Systém vžene do pneu vzduch. Liqui Moly SPREJ NA OPRAVU DEFEKTU PNEUMATIKY 400ml - nakupujte online za veľkoobchodné ceny.


Originál produkty, overené. V spojení s kompresorom v aute výborný . FIX A FLAT – defekt opravný sprej pro rychlé nouzové opravy pneumatik. Opraví okamžitě průpich velikostí až mm bezdušové pneu a za něk.

Obsah stačí pre stredný až veľký osobný automobil alebo karavan. Som zvedavy ako to dopadne, kedze ide o dusovu pneu. Bezpečný pre pneumatiky - prípravok nepoškodzuje pneumatiky a je ľahko odstrániteľný v . Sám a Ľahko najrýchlejší spôsob ako opraviť defekt. Zaceluje trhliny až do velikosti 5mm. Neškodí TPMS elektronickým . Přípravek pro nouzovou opravu drobných defektů.


Zalepí drobný otvor v pneumatice a současně ji dofoukne. Sprej na opravu pneu Fix a Flat. Vhodný pro všechny typy pneumatik větších jak . Pre všetky typy pneumatík s dušou i pre . Prostriedok utesní defektnú pneumatiku a nafúka ju. Táto sada je vhodná ako pre automobily, tak aj pre motocykle, štvorkolky . Slime je samoopravná technológia, ktorá pôsobí preventívne alebo ako opravný materiál defektov pneu a duší. Oprava defektu behom niekoľkých minút!


Slime Defekt opravný sprej pre rýchle núdzové opravy pneumatík Quick Spair 5ml. Opraví priepich veĺkosti až mm bezdušové pneu a za niekoľko sekúnd . K případům prasklé, poškozené či proražené pneumatiky jezdíme asi.

Sada na opravu pneumatiky s kompresorem. Dostali ste defekt , ale nemáte rezervnú pneumatiku ani náhradné koleso? Defekt sprej pre pneumatiky - Slime FIX FLAT (500ml). Spolieha sa výlučne na sprej.


VIDEO: Jednoduchý návod na opravu defektu. Ať už máte píchlé kolo nebo defekt na bočnici pneumatiky ,. Rychlá oprava defektu bezdušových pneu spray se šroubovací tryskou. Flash team obchod se sortimentem KTM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...