čtvrtek 17. srpna 2017

Car tools

Kola jsou vysoce namáhané konstrukční části vozidel. Rychlé svařování, rovnání a renovace disků na osobní a nákladní automobily. ALU disků Teplice, rovnání ALU disků Teplice, svařování ALU disků Teplice.


Zabýváme se opravou odřených a jinak poškozených alu kol. R vlastníme CNC obráběcí centrum určené speciálně pro opravy alu disků.

Rychlá a spolehlivá oprava alu disků Praha je tady pro vás kdykoliv. Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu. Zároveň disponujeme bazarem ALU disků.


Jsme specialisté na opravy a renovace ALU disků. Provádíme opravy alu disků , rovnání disků , svařování a lakování. Rozleštění hliníkových autokol od United-C na Praze 6. Renovujeme hliníková kola , leštíme alu disky včetně kompletních oprav i lakování.


Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol.

Renovace alu kol Teplice a severní Čechy. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám sděleny podrobnosti o časovém . Nabízíme rovnání ocelových a alu disků od do 24. Kontakty pro objednání opravy a info pro okres Vysočina: PNEUSERVIS . Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku, úschova pneumatik, úschova kol , uložení kol , . Drobné opravy karoserií, pneuservis provádí Zdeněk Brož. Zaměřujeme se na opravy hliníkových disku jak na motocykly tak i na automobily.


Nezřídka se bohužel stává, že jsou poškozeny, a to především při parkování nebo projetí výmolu. Nově jsme spustili strojní leštění alu disků a jiných výrobků. ALU kola mohou být ozdobou automobilu.


Samozřejmostí je diagnostika a opravy sytémů kontroly tlaku v pneumatikách TPMS, programování. Na výběr máte jestli chcete na kola matný lak, lesklý lak nebo lesklý lak s perletí. Nabízím opravy hliníkových disků kol a svařování hliníkem. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové.


Rovnání Pískování povrchů. Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku. Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel.

Než se úplně rozhodnete komu svá alu kola svěříte, raději se zeptejte, jakým způsobem daná firma provádí rovnání disků. Je totiž několik způsobů, ale jen jeden . Pětihvězdičkový hotel pro uskladnění kol Vašeho vozu mimo sezónu. Opravy a renovace ALU disků. Hliníkové disky nemusíte ihned měnit za nové,.


Pořídili jste si „nové“ auto z autobazaru, které má poškozené, oprýskané či rezavé disky u kol ? Podařilo se Vám odřít disky o vysoký obrubník?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...