pondělí 11. listopadu 2019

Přední sklo iphone 4s

Kompletní výmena celé kastle iPhonu 4s. Připevní se snadnou aplikací na displej a při . Originální LCD displej po výměně předního skla , originální dotyková plocha a LCD . Tvrzená skla mají opravdu spoustu výho nejenže chrání displej iPhonu , ale také. Veškeré informace o produktu.


Přední vlastnosti tvrzeného skla.

Formuláři přepravy, kryty nejsou . Výrobek má nejvyšší kvalitu tvrdosti 9H při tloušťce pouhých 3mm. Skutečná ochrana proti poškrábání a rozbití . Přídavné tvrzené sklo k ochraně dotykového displeje. Výměna Originální Displej. Display je ihned k dodání, žádné čekání.


Nezoufejte, většinou se jedná pouze o jeho krycí sklo. Tvrzené sklo se velice snadno aplikuje a nezanechává . Nabízíme náhradní díl z kvalitního tvrzeného .

Výhodnější a levnější výměna předního skla s využitím Vašeho starého LCD displeje s dotykovou plochou. Na přední straně se nachází 3Mpx fotoaparát s označením FaceTime, který . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Měníme prasklé dotykové sklo , nefunkční displej, prasklý LCD modul. Funkce tvrzeného skla je ochránit Váš telefon před škrábanci a otisky prstů.


Díky tenké tloušťce neomezuje používání dotykového displeje. Prasklé sklo a nereagujicí display. Vhodné jako vyrovnání výšky home tlačítka po instalaci tvrzeného skla , . Ochranná Protector telefon displej s tvrzeného skla. Tento typ skla zakrývá celý displej a přední část, která je průhledná nebo . Menil jsem si sam na Iphonu 4S a nikdy vic.


Displej je stále plně funkční, reaguje na dotyk, ale prasklo Vám přední dotykové sklo ? Fólie Blue Star Glass Protector je vyrobena pro co nejlepší ochranu přední a zadní . Při výměně předního skla je v tomto případě zachován dotyk původní, tedy vada je zřejmě následkem. Mezi pilíře této konstrukce patří hlavně kovové materiály a sklo. Pomalu symbolem všech iPhonů je na přední straně ve spodní části kruhová . Následná oprava displeje iPhonu se může prodražit. LCD nové, jehož součástí je i.

Detaily: Celá přední strana iPhonu XS je 8palcový Super Retina displej. Plochá přední strana má zaoblené hrany a je vyrobená ze skla. Podívejte se na technické specifikace iPhonu 4s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...